Oblíbené hry

Sprinter

5.9.2012
79%
Hra - Sprinter
Video se načítá
Sprinter je sportovní hra, ve které si můžete vyzkoušet, jaké je to být profesionálním běžcem. Začínat budete proti skutečně slabým soupeřům, postupně však projdete kvalifikací, jejíž úspěšné splnění vás může posunout až na olympiádu. Zde si změříte své síly s opravdu rychlými protivníky.

Jeníček a Mařenka

21.9.2012
86%
Hra - Jeníček a Mařenka
Video se načítá
Hra Jeníček a Mařenka vás přenese do pohádkového světa, v němž tyto dvě děti žijí. Na rozdíl od původní předlohy děti nemusí utíkat před zlou bosorkou, ale před macechou, která je chce vyhnat do lesa. Přestože les je nebezpečné místo, rozhodne se Mařenka udělat vše proto, aby našla opět cestu domů.…
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Pack It Up

22.5.2012
71%
Hra - Pack It Up
Video se načítá
Zkoušely jste někdy balit věci do kufru auta? Když jich máte opravdu hodně, není to nic jednoduchého. Stejně jako tato hra. Aby se Vám podařilo poskládat všechny věci do omezeného prostoru a postoupily jste do další úrovně, musíte každé věci najít správné místo a dobře ji natočit.

Clickplay 2

15.5.2013
75%
Hra - Clickplay 2
Video se načítá
Máme tu pokračování logické minihry Clickplay. Najděte černobílou šipečku, která vás posune do dalšího levelu. Kdybyste měli problém vyřešit hádanku, tak v horním rámečku máte drobnou nápovědu v angličtině. Dokážete vyřešit všechny hádanky s co nejmenším počtem kliknutí?

Clickplay

16.5.2013
77%
Hra - Clickplay
Video se načítá
Clickplay je zábavná minihra, u které se určitě nebudete nudit. Cílem hry je odhalit černobílou šipku skrytou někde na hrací ploše. Vy máte za úkol zjistit kde. K tomu vám pomůže nápověda v horním rámčeku, je potřeba drobná znalost angličtiny. Musíte co nejmíň klikat, aby jste měli co nejvíce bodů.…

Love Me 2

30.6.2014
75%
Hra - Love Me 2
Video se načítá
Je tu druhé pokračování Love Me! Brouzdejte ulicemi s touto ženou, která chce všechny chlapy. Choďte po ulici a hypnotizujte je. Dávejte pozor, když s ním bude nějaká další žena tak se pustíte do souboje a musíte začít klikat na myš, abyste jí porazili. Zvládnete je všechny ulovit?

Disney Restaurant

18.3.2012
89%
Hra - Disney Restaurant
Video se načítá
Skvělá obsluhovací hra, ve které budou hlavními aktéry postavy z Disney pohádek a filmů. Obsluhovat hosty bude Mickey mouse, Goofy a ostatní z jejich party. Návštěvníci pak jsou nejrůznější postavy jako medvídek Pú, Mauglí a mnoho dalších. Stihnete je obsloužit a udržet restauraci v chodu?

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

PlainChess

7.4.2017
79%
Hra - PlainChess
Video se načítá
Zahrajte si super šachy, které můžete hrát i se svým kámošem na jednom PC. Pokud však nemáte kámoše u sebe, můžete hrát online. Vyberete si bílé figurky, pojmenujete svoji hru a dáte play. Následně pošlete jméno příteli a ten se připojí za černé figurky.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Nuda v kanceláři 3

12.5.2013
85%
Hra - Nuda v kanceláři 3
Video se načítá
V dalším povedeném pokračování postřehové hry plné miniher na vás opět čeká znuděná slečna pracující v kanceláři. Na vás je, abyste jí pomohly vystihnout ty správné okamžiky a stihly spolu se slečnou všechny její oblíbené činnosti jako je líčení a česání. Nesmí vás ale v žádném případě přistihnout…

Barbie Fun PatinHra na skóreHra o medaile

23.6.2014
73%
Hra - Barbie Fun Patin
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru s Barbie v hlavní roli! Tentokrát si Barbie vyjela na brusle, ovšem na cestě je mnoho překážek, které budete muset překonat. Pokuste se urazit co největší vzdálenost.

Tentacle Wars 2

8.3.2012
84%
Hra - Tentacle Wars 2
Video se načítá
Zvolte vhodnou strategii a zničte všechny nepřátelské buňky. Tak přesně o to, v této hře jde. Úkol to však není snadný, protože nepřatélské buňky jsou silné, takže se budete muset skutečně snažit, aby ste dosáhli kýženého cíle.

Adam and Eve 3

18.1.2015
82%
Hra - Adam and Eve 3
Video se načítá
Cílem hry je pomoci nalézt Adamovi svoji ženu. Cesta k ní je ovšem velmi spletitá, protože musíte překonat opravdu hodně překážek a hádanek. Některé jsou docela těžké, takže si skvěle procvičíte mozkové závity. Kdo se dokáže dostat až na konec?

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Betsy's Crafts: Mosaic

28.9.2014
77%
Hra - Betsy's Crafts: Mosaic
Video se načítá
Betsy vyrábí zajímavé obrazy v mozaikovém stylu. Tentokrát je výroba na vás, S výsledkem budete překvapené.
Hra - Betsy's Crafts: Perler Beads Christmas
Video se načítá
V této hře si budete moci vytvořit vlastní obrázek z barevných koleček, které na konec zažehlíte do jednoho obrazce. Za hotové obrázky dostanete peníze. Za ty si pak můžete nakoupit nové vzory nebo barvy.

Clickplay 3

17.5.2013
75%
Hra - Clickplay 3
Video se načítá
Pokračování série miniher Clickplay nám přinesla 3. díl, který Vás určitě bude bavit. Najděte šipku a posouvejte se dál hrou. Rozluštěte hádanky a dokončete hru s co nejmenším počtem kliknutí. Dokážete rozluštit všechny?

Clickplay Quickfire

19.5.2013
75%
Hra - Clickplay Quickfire
Video se načítá
Další Clickplay, který Vás určitě pobaví. Najděte černobílou šipku rozluštěním hádanky nebo hlavolamu, který vám ji zjeví. Dostaňte se až do posledního kola. Co nejmíň klikejte a dosáhněte toho nejvyššího skóre.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.