Oblíbené hry

Monkey Go Happy Stage 20

26.8.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 20
Video se načítá
V tomto díle budete mít za úkol najít pohár pro pilota letadla. Než však najdete pohár, budete muset rozluštit několik tajemných úkolů.

ClickPlayTime 2

8.11.2013
80%
Hra - ClickPlayTime 2
Video se načítá
Skvělá logická hra ClickPlayTime 2 je ideální na procvičení mozkových závitů. Hra je složena z mnoha menších her, kdy je potřeba, aby hráč přišel na princip hry. To však ještě neznamená, že máte vyhráno, protože musíte rébus vyřešit. Pokud to dokážete dostanete se do dalšího kola, kde je připraven…

ClickPlayTime

12.11.2013
78%
Hra - ClickPlayTime
Video se načítá
Vyzkoušejte si perfektní logickou hru, která obsahuje mnoho mini her. Tyto mini hry budete muset plnit, abyste pokročili do dalšího kola. Snažte se je vyřešit v co nejkratším čase.

ClickPlayTime 6

19.9.2016
80%
Hra - ClickPlayTime 6
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, kde budete plnit logické úkoly. V každé mini hře musíte získat tlačítko play. Podaří se vám to?

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.

Hopy Go Go

21.4.2013
80%
Hra - Hopy Go Go
Video se načítá
Hopy Go Go je skvěle zpracována skákačka, ve které se s malým dráčkem vydáte na dobrodružnou cestu. Překonejte všechny nástrahy, za pomoci plamene zničte všechny nepřátele a hlavně posbírejte všechny drahokamy, které vám umožní kupovat různé užitečné vylepšení.
Hra - A Sitch in Time - episode 2: Past
Video se načítá
V druhém díle této skákačky se dostaneš do minulosti do doby, kdy byla Kim malé dítě. Nejdříve se musíš dostat nepozorovaně z dětského pokoje, ale nesmíš přitom vzbudit spinkající děti. Když se dostaneš ven, čekají tě velká dobrodružství!

Sinjid

13.10.2012
70%
Hra - Sinjid
Video se načítá
V této bojové hře se stanete začínajícím ninjou, který se musí naučit všechny potřebné dovednosti, aby se mohl vrhnout do skutečného boje. To bude vyžadovat množství tréninku a učení. Naštěstí jste v chrámu bojovník
Hra - Monkey GO Happy Elevators 2
Video se načítá
V dalším pokračování her série Monkey GO Happy se opičky již po druhé dostanou mezi výtahy. Musíte přejíždět z jednoho patra do druhého a vyřešit všechny hádanky. Do dalšího kola postoupíte pouze tehdy, až všem malým opičkám najdete hračky. U hraní se musíte také trochu zamyslet a vyřešit zajímavé…
Hra - Snoring 3: Treasure Island
Video se načítá
Snoring 3: Treasure Island je logická hra, ve které bude vaším úkolem probudit slona z tvrdého spánku. Snažte se přitom v každém kole posbírat všechny tři mince, protože jen tak se vám otevřou nové bonusové levely.

Run 2

3.3.2014
82%
Hra - Run 2
Video se načítá
Skvělá skákačka, ve které se budete snažit překonat všechny plošiny buď běháním, nebo bruslením. Dávat si musíte pozor na mezery mezi bloky, které Vás pošlou opět na začátek kola. Můžete běhat i po bočních zdech nebo po stropech.

Frozen Anna Save Elsa 2

10.7.2015
76%
Hra - Frozen Anna Save Elsa 2
Video se načítá
Anna z ledového království musí zachránit svoji sestru, která byla zamrazena do kusu ledu. Musíte za pomoci kamaráda sněhuláka nasbírat všechna srdce. Poté stačí přijít k Else a její prokletí bude zlomeno.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.
Hra - Monkey Go Happy Stage 2
Video se načítá
Máme tu další díl opiček, ve kterém se snažíte rozesmát smutnou opičku. Tentokrát se budete snažit vyluštit všechny hádanky a dostat drákulu z hradní věže.
Hra - Monkey Go Happy Stage 5
Video se načítá
Sežeňte pro slečnu medvídka a rozesmějete tak i malou opičku. Než však medvídka dostanete, tak budete muset splnit různé hádanky.

Monkey Go Happy Stage 12

18.8.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 12
Video se načítá
V dalším parádním díle budete pomáhat hasičům se záchranou kočičky z hořícího domu. Hasičům však musíte prvně sehnat potřebné vybavení.

Monkey Go Happy Stage 21

27.8.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 21
Video se načítá
V tomto díle opiček se snažíte získat sochu, která je schovaná kouzelném kotlíku. Musíte však sehnat meč pro rytíře a rozluštit hádanku k zámkům.
Hra - Monkey Go Happy Stage 26
Video se načítá
Máme tu super díl, ve kterém se budete snažit dostat přes most nebo do jeskyně. Hlavně však musíte sehnat sově něco na zahřátí.

Monkey Go Happy Stage 13

19.8.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 13
Video se načítá
V tomto díle bude vaším úkolem rozesmát opičku tak, že najdete pro králíčka ztracenou mrkev. Podaří se vám ji najít?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.