Oblíbené hry

ClickPLAY Rainbow

26.10.2012
76%
Hra - ClickPLAY Rainbow
Video se načítá
Skvělá logická hra, ve které budete řešit mnoho mini – her. V každé mini hře budete muset přijít na to, jak se dostat do dalšího kola. Každá hádanka má jinou obtížnost. Tak si zahrajte!

Nuda v kanceláři 4

15.5.2013
89%
Hra - Nuda v kanceláři 4
Video se načítá
Nuda v kanceláři je tu ve svém dalším pokračování a zase prověří vaši rychlost a postřeh. Známá slečna prožívá opět nudný den v práci ,a i když má fakt přísnou vedoucí, chce si tajně dělat své oblíbené činnost. Dokážete jí s tím pomoici a stihnout všechny minihry tak, aby Vás vedoucí nepřisthla?

Strikeforce Kitty 2

20.3.2015
68%
Hra - Strikeforce Kitty 2
Video se načítá
V této akční hře bude vaším úkolem pomáhat čtyřem kočičkám, zdolávat různé překážky a protivníky. Během cesty musíte sbírat rybičky, abyste si mohli nakoupit novou výzbroj. Podaří se vám vyhrát?
Hra - StrikeForce Kitty: Last Stand
Video se načítá
Super hra, ve které budete ovládat tlupu koček a bránit tak svoji pevnost. Na pevnost útočí další tlupa koček, kterou musíte zastavit. V boji získáváte ryby, za které můžete vylepšovat vlastnosti koček. Také můžete získat různé oblečky, které dodávají bonus k vlastnostem koček.

Sulky Riders

17.4.2012
79%
Hra - Sulky Riders
Video se načítá
Sulky Riders jsou super dostihy, ve kterých si vyberete koně a žokeje a pak už bude jen na hbitosti Vaši prstů, jak rychle pojedete. Koně budete totiž pohánět střídavým mačkáním šipek vpravo a vlevo.

Kitten Village

18.4.2014
77%
Hra - Kitten Village
Video se načítá
Postav si vlastní kočičí vesnici! Kočky chtějí nejen domečky, ale třeba i stromy, kytky, fontánku nebo gauče. Jak bude vesnice vypadat, je jen na tobě. A samozřejmě by měla být co nejpěknější.

Adam and Eve 2

24.1.2015
73%
Hra - Adam and Eve 2
Video se načítá
Skvělá adventura pokračuje, možná ještě lépe než v předchozím díle. Zkus pomoci Adamovi na výpravě plné dobrodružství. Ze všeho nejdřív ho ale musíš dostat z klece.

Doggy Chef

30.3.2013
69%
Hra - Doggy Chef
Video se načítá
Jak rychlé dokážete být v kuchyni? Tato hra Vám to určitě ukáže. Pro roztomilého pejska, který Vás hrou bude provázet, budete muset připravit chutné rolky. Na každý úkon ale máte jen velice omezený časový limit a za svou rychlost navíc dostáváte body. Jak rychlé a přesné nakonec budete?

Puzzle Freak

23.5.2011
74%
Hra - Puzzle Freak
Video se načítá
Tato stolní hra se skládá z různých miniher, kde je vaším úkolem správně poskládat rozházené puzzle ve vymezeném čase. Hru mohou hrát až čtyři hráči proti sobě, nebo proti počítači.

SpongeBob Saw Game

8.6.2013
76%
Hra - SpongeBob Saw Game
Video se načítá
Další povedená adventura SpongeBob v nesnázích. Jednoho rána se Spongebob probudí a jeho milovaný mazlíček Garry je náhle pryč. Z televize se objeví klaun, který je ze známého hororu SAW. Sdělí vám, že drží Garryho ve svém hradu, kde se pomalu potápí do rozžhaveného oleje. Podaří se vám Garryho…

Troll Tale

5.4.2016
70%
Hra - Troll Tale
Video se načítá
Zabavte se zábavnou, ale i strašidelnou Adventura a pomozte malému trollové, aby ji splnil. Abyste se neustále posouvali dál, musíte sbírat různé předměty a využít je na správném místě. Dokážete zdolat všechny úrovně?

Haunted House

24.5.2013
74%
Hra - Haunted House
Video se načítá
Haunted House je povedená krátká adventura. Jste uvězněni ve strašidelném domě plném nástrah a nebezpečných duchů, kostlivců. Hledejte klíče a postupujte dále ve hře. Sbírejte bonbóny, které vám doplní zdraví, nezapomeňte, že se nesmíte s nikým střetnout, jinak přicházíte o zdraví. Podaří se vám…

Anbot

27.1.2013
84%
Hra - Anbot
Video se načítá
Logická avšak celkem jednoduchý hra, ve které budete mít za úkol pomoci malému Anbotu utéci z továrny kde se mu již nelíbí. Snažte se dostat ho ven na co nejméně kliknutí.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Escaping the Prison

10.7.2012
75%
Hra - Escaping the Prison
Video se načítá
Být zavřený ve vězení není žádná výhra. Naštěstí existuje hned několik způsobů, jak se dostat na svobodu. S pomocí zásilky, která vám došla na vaši celu se musíte pokusit o útěk. Celkově existují 3 různé způsoby, jak se vám to může podařit. Najdete je všechny?

Simpson STAR WARS

12.5.2014
75%
Hra - Simpson STAR WARS
Video se načítá
Máte rádi oblíbenou rodinku Simpsonovi? Máte rádi Hvězdné války? Máme tu pro Vás ukázky od jednoho amerického autora, který si dal tu práci a stvořil něco opravdu zajímavého. Bohužel Simpson Star Wars není hra, jsou to jen ukázky z filmu, které stojí za to vidět. Ve třetím videu autor povídá, jak a…

Trollface Quest 13

1.2.2016
23%
Hra - Trollface Quest 13
Video se načítá
Pokuste se vyřešit další záhadu, která bude v každém kole odlišná. Logické myšlení musí jít určitě stranou. nebojte se vyzkoušet všechno.

Trollface Quest 4

26.1.2016
85%
Hra - Trollface Quest 4
Video se načítá
Ve čtvrté části se zúčastníte zimní olympiády, která může mít velký spád. Klikejte na předměty a spusťte nečekanou reakci, která vás posune dál. Podaří se vám hru dohrát?

Trollface Quest 2

18.11.2015
87%
Hra - Trollface Quest 2
Video se načítá
Vymaňte se od logického myšlení a pusťte se do netradiční hry, která má za úkoly vás zabavit. Podaří se vám hru dohrát do konce?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.