Oblíbené hry

Hra - Troll Face Quest Video Games
Video se načítá
Vytrolte každý level! Abyste se dostali přes každou úroveň, musíte vyřešit logické úkoly.
Hra - Trollface Quest TV Show
Video se načítá
Potrolte aktéry ze známých televizních pořadů! Snažte se co nejméně kliknout. Trolit budete doktora House nebo třeba hrdiny z Akt X.

Trollface Quest

14.9.2015
92%
Hra - Trollface Quest
Video se načítá
Zažijte zábavu s netradiční adventuru, ve které musíte své logické myšlení odložit stranou. Myslíte si, že překonáte miny hry, které jsou pro vás přichystány?

Photo King

19.6.2013
80%
Hra - Photo King
Video se načítá
Super hra, ve které se vžijete do role fotografa, který sbírá pouze úsměvy. Foťte zvířátka a lidi pouze když se usmívají, když se nesmějí, tak jim můžete pomoct pírkem. Čím více úsměvů, tím lépe. Vystihněte pravý okamžik a získejte za focení co nejvíce bodů.

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.

Khan Kluay Kids

22.4.2012
85%
Hra - Khan Kluay Kids
Video se načítá
Pod exotickým názvem Khan Kluay Kids najdeme opravdu pěknou hru, kterou si můžete zahrát klasicky proti počítači, ale i s kamarádem. Hlavními hrdiny jsou sloni různých velikostí, které vysíláte na soupeřovo území. Komu se podaří dostat k soupeři více slonů vyhraje. Když se dva sloni potkají, začnou…

Wheely 2

26.10.2013
82%
Hra - Wheely 2
Video se načítá
Wheely 2 je druhý díl logické hry, ve které budete opět doprovázet malé autíčko na jeho nebezpečné cestě. Abyste autíčko dostali k jeho milé, musíte po cestě zdolat nespočet překážek, které dokonale prověří vaše logické myšlení, dobrý postřeh a dokonce i zručnost.

Wheely

23.10.2013
82%
Hra - Wheely
Video se načítá
Wheely je malé auto, o které v obchodě nikdo nemá zájem. Wheely se tak jednoho dne rozhodne, že z obchodu uteče a stane se autem závodním. Cesta za jeho snem je však plná překážek, které překonat dokáže jen s vaší pomocí.

Wheely 5: Armageddon

1.7.2015
75%
Hra - Wheely 5: Armageddon
Video se načítá
Vaším úkolem v této logické adventuře bude pomoci červenému autíčku překonat různé překážky, které ho na jeho cestě potkají. Využívat k tomu můžete různé přístroje, předměty, ale i další auta, které se budou nacházet ve vaší blízkosti.

Wheely 7 Detective

16.4.2021
90%
Hra - Wheely 7 Detective
Video se načítá
Zažijte s Wheel nové dobrodružství a pomozte mu najít různé stopy a překonat překážky, aby se dostal do cíle. Poradíte si?

Hopy Tree

26.11.2013
89%
Hra - Hopy Tree
Video se načítá
Výborná adventura, která je vhodná i pro menší hráče se ukrývá pod názvem Hopy Tree. Musíte překonat všechny nástrahy, které si na Vás hra přichystá. Zbavte se protivníků, vyhněte se bombám a vyřešte zajímavé hádanky. To všechno je hra Hopy Tree.

Uphill Rush 7NÁŠ TIP

28.7.2015
93%
Hra - Uphill Rush 7
Video se načítá
Zahrajte si další díl parádní pařby, ve které se budete prohánět na šílených tobogánech. Budete sbírat peníze a body. Za peníze si pak můžete nakoupit různé vzhledy pro člun nebo panáček. Jezdit můžete v noci nebo ve dne.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…

Grow RPG

1.11.2013
85%
Hra - Grow RPG
Video se načítá
Ve hře Grow RPG si dobře rozmyslete strategii, jak budete stavět jednotlivé budovy, protože jejich pořadí je rozhodující pro jejich vývoj. Hru úspěšně dokončíte pouze v případě, kdy porazíte zlé démony a věřte, že k tomu vede pouze jedna jediná cesta. Pokud ji nedokážete najít, nezachráníte ani…

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Pheus and Mor

6.11.2012
89%
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Graficky perfektně zpracovaná logická hra Pheus and Mor potěší každého, kdo má rád logické skákačky. Vaším úkolem totiž bude pomoci malému chlapci a jeho psovi najít cestu k cílové bráně. Překonat všechny překážky je možné pouze vzájemnou spoluprací postav, takže se hra hodí i pro dva hráče.

Poison Ivy

7.3.2017
85%
Hra - Poison Ivy
Video se načítá
Tentokrát tu mám Poison Ivy, kterou si můžete kompletně obléknout, podle své představivosti. K dispozici budete mít plno květinových vzorů. Ivy můžete znát z Batmana. Je to bývalá botanička, kterou jed proměnil v královnu všech rostlin!

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Haunt the House

30.4.2013
84%
Hra - Haunt the House
Video se načítá
Haunt the House je skvělá oddychová hra, ve které v roli duch bude vaším úkolem vystrašit všechny obyvatele velkého a starého domu. Ti se budou různé procházet po místnostech, přičemž vy je musíte následovat a v pravý čas se převtělit do předmětu v jejich blízkosti.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.