Oblíbené hry

Totally Spies šachy

12.8.2012
87%
Hra - Totally Spies šachy
Video se načítá
Agentky Totally Spies se vrhly do další bitvy s padouchy. Aby je mohly zajmout musí skočit na jejich pole na hrací ploše. Musí se jim to ale podařit dříve, než skočí oni k nim. Každá z agentek může skákat jinak a v každém tahu vždy vyberete jednu z nich a její pohyb. Podaří se Vám zajmout všechny…

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.

Winx Flora Believix

26.5.2012
83%
Hra - Winx Flora Believix
Video se načítá
Pro všechny milovnice víl Winx je tady bezvadná hra, ve které budete spolu s Flórou létat vysoko do oblak a sbírat cenné kytičkové artefakty. Po cestě nesmíte ale zapomenout vyhýbat se zlému hmyzu, ani sbírat fialové drahokamy, které Vám k letu dodají energii.

Tower Bloxx Deluxe 3D

30.5.2011
71%
Hra - Tower Bloxx Deluxe 3D
Video se načítá
Ve hře Tower Bloxx máte jediný cíl. Váš úkol je prostý, musíte na sebe skládat patra domu tak, aby se tam mohlo ubytovat co nejvíce lidí. Nebude to ale snadná, patra na sebe musíte skládat opatrně, aby se váš mrakodrap nepřevážil.

Pony Makeover

12.5.2012
75%
Hra - Pony Makeover
Video se načítá
Vytvořte si podle své fantazie toho nejkrásnějšího poníka! Vyberte mu nejlepší hřívu, zvolte tvar a barvu očí, ozdobte ho krásnými doplňky a to vše v opravdu pestré paletě barev.

My Little Pony Care

23.11.2013
85%
Hra - My Little Pony Care
Video se načítá
Máte rádi poníky ze seriálu My little pony? Tak tom případě, byste si neměli nechat ujít tuto hru, kde se o jednoho z nich postaráte. Poníka třeba vymýt a vysušit. Nakonec potřebuje vybrat oblečení a doplňky.

My Little Pegasus

4.8.2013
77%
Hra - My Little Pegasus
Video se načítá
Uprav si vzhled svého pegasa. Podle toho, co bude dělat, můžeš poznat, jestli se mu tvá volba líbí nebo ne, a případně ji upravit. Vyjdeš mu vstříc, nebo si navzdory jemu budeš dělat, co chceš?

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Romantic Pursuit

1.3.2012
78%
Hra - Romantic Pursuit
Video se načítá
Ve hře Romantic Pursuit na vás čeká krásný létající kůň se kterým budete muset ve vzdušném světě zdolat všechny nebezpečné nástrahy, sbírat cenné květiny a dostat se až do cíle, aniž by spadl ze vznášejících se ostrovů.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

3D Kartz

8.1.2013
90%
Hra - 3D Kartz
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které musíte splnit vždy určitý počet bodů dřív, než vyprší čas. Jezdit budete s formulkou a v cestě Vám budou stát různé překážky a soupeři. Za těsné předjíždění nebo vyhnutí se překážce, dostanete speciální kombo.

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.

Pixel Bomb 2

15.11.2012
73%
Hra - Pixel Bomb 2
Video se načítá
Užijte si výborně graficky zpracované pokračování rychlé postřehové hry Pixel Bomb. Cílem hry je opět projít co nejrychleji všemi levely. Abyste se dostali dál, musíte se kurzorem dotknout všech barevných hvězdiček a tak je zničit. Hru tentokrát komplikují červené body, které Vás znatelně zpomalí,…

Waterfun

13.3.2013
74%
Hra - Waterfun
Video se načítá
V této zábavné hře budete muset se snažit na vodních lyžích dojet co nejdále. V cestě Vám však bude plavat mnoho překážek, které je potřeba přeskočit.

Horsey Farm

6.11.2012
95%
Hra - Horsey Farm
Video se načítá
Zkuste vést vlastní malou farmu a starat se koníka. Do dalšího kola postoupíte vždy, když dokážete maximálně uspokojit všechny jeho potřeby (ukazatel najdete dole). Musíte ho krmit, dávat mu napít, hrát si s ním, pravidelně ho nechat odpočívat, navštěvovat zvěrolékaře, koupat ho.

Mario Bros Memory Game

23.6.2013
70%
Hra - Mario Bros Memory Game
Video se načítá
Otestujte si svůj postřeh! Máme tu pro vás puzzle s bratry Mariovými. Cílem hry je najít ke každému obrázku protějšek. Hra je na skóre a bohužel jste omezeni časem, takže je to souboj s časem!
Hra - Hanger 2: Endless Levelpack
Video se načítá
Pokud jste na našich stránkách již hráli hru Hanger, toto rozšíření vás dozajista potěší. V podstatě bude váš úkol stejný, jako v předchozích dílech - za pomoci vystřelovacího lana překonat množství překážek. Avšak tentokrát nepůjde o to projít všechny levely, ale dostat se s panáčkem co nadále a…

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?

Microboats

30.5.2011
65%
Hra - Microboats
Video se načítá
Závodní 3D hra, ve které usednete za kormidlo mikroloďky. Můžete si vybrat z několika různých typů závodů.

Barbie Transport

1.5.2012
90%
Hra - Barbie Transport
Video se načítá
V této hře s panenkou Barbie v hlavní roli nepůjde netradičně o módu, ale o řidičské dovednosti. Barbie totiž bude mít za úkol dopravit ve svém růžovém autě náklad hraček bez úhony až do cíle. V prvních levelech se to může zdát snadné, ale postupem času se terén začne komplikovat a Vy budete mít co…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.