Oblíbené hry

Hra - Monster High Real Haircuts
Video se načítá
V této skvělé hře ze série Real Haircuts dostaneš ke zkrášlení Draculauru ze známého seriálu Monster High. Myslíš, že jí dokážeš vymyslet co nejšílenější účes? K dispozici máš spoustu nástrojů i barev na vlasy, které můžeš použít.

Mini Hair Dresser 3

11.11.2012
88%
Hra - Mini Hair Dresser 3
Video se načítá
Je tady pokračování povedené kadeřnické hry Mini Hair Dresser. Teď na Vás čekají nové vzory pro vytváření účesů. Ostříhejte, nabarvěte a učešte svou malou modelku tak, aby co nejvíce odpovídala předloze. Určitě to zvládnou i ty nejmenší malé kadeřnice ;)

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video se načítá
Velmi zábavná hra, kterou Vám navíc přináší Raketka.cz. Princip této parádní postřehovky je jednoduchý, stačí sestřelit všechny barevné kuličky. K tomu Vám slouží kuličky, které vystřelujete a snažíte se je spojit se stejně barevnými kuličkami. Spojit musíte minimálně 3, aby odpadly.

Pet Soccer

1.6.2013
82%
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Pet Soccer je skvělá hra pro každého. Zahrajte si fotbal se zvířátky. Vyberte si mazlíčka (pejska nebo kočku), za kterého budete hrát a vyberte mu dva spoluhráče. Kdyby vám přišla hra moc jednoduchá tak si nastavte obtížnost na normal nebo si zahrajte s kamarádem.

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Plants Vs Zombies ChristmasNÁŠ TIP

30.12.2013
86%
Hra - Plants Vs Zombies Christmas
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou pařbu Plants vs. Zombies, tentokrát ve vánočním hávu! Vaším úkolem je sestřelovat balónky, které se snášejí k zemi a nesou sebou vždy nebezpečné zombíky nebo nějaký bonus. Pokud zombíka nesestřelíte, doletí na zem, kde se zvedne a utíká k vám. V takovém případě je nejlepší…

Pappa Bounce

22.12.2013
74%
Hra - Pappa Bounce
Video se načítá
Aby se Santa kromě rozdávání dárků také pobavil, potřebuje Vaši pomoc. Cílem je pohybovat s trampolínou tak, abyste Santu vždy odrazili. Pokud Vám vypadne, pak musíte začínat znovu. Kolikrát jej dokážete v řadě odrazit?

Dream Symphony

1.11.2012
83%
Hra - Dream Symphony
Video se načítá
Pokuste se doskákat co nejvýš ve skvělé skákačce Dream Symphony. Po cestě můžete sbírat noty z hudebních nástrojů, které vám po každém tahu poslouží na nákup vylepšení a upgradů. Při skákání si dávejte pozor na červených smajlíků, který by vás mohly zabít.

Stick figure badminton

23.5.2011
75%
Hra - Stick figure badminton
Video se načítá
Zahrejte si proti vašim kamarádům tuto sportovní hru. Váš úkol je stejný jako v badmintonu - získat požadovaný počet bodů dříve než váš soupeř. Hru můžete hrát ve dvou módech, jednou ovládáním šipkami na klávesnici a podruhé pouze myší.
Hra - Enchantix or Believix 2
Video se načítá
Ověřte si svůj postřeh v této hře s moc pěknými obrázky víly. V každém kole budete mít za úkol vrátit všechny přeházené čtverečky na svá místa. Docílíte toho tak, že vždycky dvěma vyměníte pozici. Jak dlouhou dobu vám zabere, než bude zase celý obrázek správně?

Dolphin Olympics 2

7.7.2012
89%
Hra - Dolphin Olympics 2
Video se načítá
V této hře budete ovládat krásného delfína, který má v časovém limitu ukázat, co všechno umí. Vyzkoušejte si s ním všechny možné i nemožné přemety, vyskakujte z vody a zkuste stále vypadat co nejkrásněji, abyste dostali co nejvíce bodů.

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.

Skywire 2

24.8.2013
66%
Hra - Skywire 2
Video se načítá
Je tu pokračování oddechové hry Skywire. Tvým úkolem bude co nejbezpečněji dopravit cestující ve vozíku na horské dráze. Musíš se ale dobře vyhýbat překážkám a zároveň dodržovat rozumnou rychlost. Hru si můžeš zahrát i ve dvou na jednom počítači.

Farm express 2

18.5.2012
71%
Hra - Farm express 2
Video se načítá
V této hře se stanete farmářem, který převáží svou vypěstovanou zeleninu. Musíte se svým traktorem jet velice opatrně, abyste v nerovném terénu žádné cenné zboží nevysypali.

Rush Rush Choco

1.9.2013
82%
Hra - Rush Rush Choco
Video se načítá
Vzpomeň si na svátek zamilovaných a staň se doručovatelem čokoládových bomboniér ve tvaru srdíčka. Na skútru pak jezdíš městem a rozhazuješ bomboniéry těm, kteří je chtějí. Pozor si musíš dávat na další auta a olejové skvrny, sbírat naopak musíš peníze a bomboniéry, abys měla co házet. Splň přání…

Robot Unicorn Attack

16.4.2012
83%
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
Doběhněte s jednorožcem, co nejdále v postřehové hře Robot Unicorn Attack. Vyhýbejte se překážkám a sbírejte bonusy, abyste nasbírali co nejvíce bodů. Pokud vám v cestě bude stát nějaká překážka, můžete ji zničit stisknutím klávesy X.

Totally spies miseHra s oceněním

4.4.2012
88%
Hra - Totally spies mise
Video se načítá
Vydejte se na misi společně s agentkou Totally spies. Překonejte všechny překážky a dorazte do cíle. Budete muset použít všechno své umění jako jsou skoky a správně načasované kopy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.