Oblíbené hry

Briar Beauty Dress Up

22.8.2013
87%
Hra - Briar Beauty Dress Up
Video se načítá
V této oblíkačce si můžeš obléct svou Briar Beauty. Vyber jí vlasy, jejich barvu, a hlavně všechny možné druhy oblečení a doplňků. Můžeš si ji i nazvětšovat, aby ses na ni mohla lépe podívat zblízka.

Kitty Cheshire Dress Up

27.10.2013
79%
Hra - Kitty Cheshire Dress Up
Video se načítá
Pomozte krásné a mladé Kitty s výběrem oblečení! Vybírejte z několika účesů a barev na ně. Pokračujte oblečením, budete mít z čeho vybírat a samozřejmostí jsou i nějaké ty doplňky.

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Jump Jump Superstar

12.1.2014
65%
Hra - Jump Jump Superstar
Video se načítá
Cílem této hry je doběhnout, co nejdále a přitom posbírat co nejvíce mincí. Ve hře máte jen tři životy, proto musíte být obezřetní a vyhnout se všem překážkám. Body získáváte nejen za mince, ale i za vzdálenost.

Lego Friends Pool Party

4.10.2013
81%
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
Pro všechny nadané architekty a návrháře je zde hra Lego Friends Pool Party. Dostanete možná životní šanci. Cílem je vytvořit místo pro skvělou párty s přáteli. Ideální bude když ji zařídíte tak, abyste si sami na takovém místě cítili dobře. Můžete si nastavit skoro všechny detaily.

Břišní tanečnice

27.12.2012
72%
Hra - Břišní tanečnice
Video se načítá
Chtěly byste si někdy zkusit břišní tance? Užijte si trochu pravé exotiky v moc povedené oblíkačce, kde budete vybírat taneční kostým pro břišní tanečnici. Čeká na Vás spousta sexy topů, klasických vzdušných kalhot i sukní, které můžete doplnit závoji, náramky, náušnicemi i řetízky okolo boků.

Flood Runner 4NÁŠ TIP

26.4.2013
76%
Hra - Flood Runner 4
Video se načítá
Zatím poslední díl parádní pařby, ve které se snažíte uprchnout před živelnou pohromou. Zde Vás však v každém patře honí něco jiného. Narazíte tu tak na lávu, vodu, lavinu či dinosaura!! S každým uběhnutým metrem navíc získáváte zkušenosti.

Stay Yellow

29.3.2013
75%
Hra - Stay Yellow
Video se načítá
V této postřehovce se budete muset postarat o žlutý čtverec, který se snaží uniknout ostatním barvám. Čtverec ovládáte pohybem myší a unikáte ostatním barvám. Hra nabídne i několik bonusů, jako je štít, zpomalení nebo žlutá barva.

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Lion Care

5.10.2013
80%
Hra - Lion Care
Video se načítá
Do Vaší péči jste dostali mladého lva. Vaším úkolem je se o něj postarat, takže ho musíte umýt, vykartáčovat, dávat mu lásku a v neposlední řadě i pečovat o jeho zdraví. Ve hře si můžete vybrat ze dvou možností péče. První je, time mode - za tři minuty se musíte postarat o co nejvíce mláďat a druhá…

Christmas Snake

7.1.2014
73%
Hra - Christmas Snake
Video se načítá
Ve hře Christmas Snake si skvěle procvičíte postřeh. Musíte navádět hada tak, aby posbíral všechny dárky. Každý dárek jej udělá delším. Pozor si dejte zejména na náraz do zdi a také vlastního ocasu.

Trendy Barbie

10.7.2012
77%
Hra - Trendy Barbie
Video se načítá
Ve hře Trendy Barie budete oblékat modelku Barbie tak, aby se co nejlépe hodila na obálku svého vlastního časopisu. Jaký bude mít styl? A necháte jí její oblíbené barvy nebo si vyberete jiné barevné ladění?

Winx Club Bloom Dress Up

10.12.2013
83%
Hra - Winx Club Bloom Dress Up
Video se načítá
Tato sympatická slečna ze seriálu Winx potřebuje radu v oblasti mody. Vyber jí účes, který můžeš kombinovat s ofinou a obarvit ho. Nezapomeň ani na oblečení a doplňky v podobě křídel.

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)

The Last Winged Unicorn

16.12.2013
78%
Hra - The Last Winged Unicorn
Video se načítá
Pokuste se s okřídleným jednorožcem ve skvělé skákačce The Last Winged Unicorn dojít co nejdále a získejte tak co nejlepší skóre. Celkově máte ve hře tři pokusy, z nichž se vám následně vypočte finální skóre za překonanou vzdálenost.
Hra - Equestria Girls Trixie Lulamoon
Video se načítá
Zahrajte si tuto oblíkačku se slečnou Trixie Lulamoon v hlavní roli! Na výběr máte mnoho druhů šatů, triček, bot, džínů či sukní. Můžete měnit i střih vlasů, jejich barvu či barvu pleti. Nakonec můžete přidat doplněk jako je malý poník, kouzelná hůlka nebo čarodějnická čapka.

Tarzan Swing

20.9.2012
86%
Hra - Tarzan Swing
Video se načítá
Přeskakujte s Tarzanem z liány na liánu a najděte všech 15 banánů, které se v džungli ukrývají. Kromě odvážných skoků, čeká na vás i nebezpečí v podobě hadů a rozzuřených goril, které by vás snadno připravili o život.

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Tato hra od Goodgame, do které se můžete přihlásit a stát se tak součástí širší komunity hráčů, čerpat různé bonusy a komunikovat na chatu, není jen tak ledajaká obsluhovací hra. I když plníte přání svých zákazníků, abyste si vydělali peníze, vedete svou kavárnu jako ve skutečnosti. Musíte včas…

Bad Ice-Cream 2

27.4.2013
80%
Hra - Bad Ice-Cream 2
Video se načítá
Bad Ice Cream 2 je zábavná hra podobná Bombermanovi, hrajete v ní za zmrzlinu, která sbírá ovoce. Hra je opravdu jednoduchá, ovládá se šipkami a mezerníkem stavíte nebo boříte ledové bloky. Cílem hry je vyhnout se všem nepřátelům a posbírat všechno ovoce. Je možné jí hrát ve dvou i více lidech.…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.