Oblíbené hry

Star Struck

16.11.2012
80%
Hra - Star Struck
Video se načítá
Star Struck je povedená postřehová hra, ve které se dostanete do vesmíru a se svou malou lodí budete přerušovat vlákna mezi jednotlivými hvězdami. Když se Vám podaří některou hvězdu úplně osamostatnit, tak se zmenší. Pokud ale na některou zapomenete, bude se naopak zvětšovat. Pozor abyste do hvězd v…

Taberinos

1.5.2013
83%
Hra - Taberinos
Video se načítá
Taková příjemná oddechovka, která pobaví každého. Hra je lehce založená na fyzice, cílem je kuličkou zlikvidovat všechny přímky na ploše, můžete jich zlikvidovat i víc na jednou, je třeba využít toho a kuličku odrážet od zdí.

Police Monster Truck

31.10.2013
94%
Hra - Police Monster Truck
Video se načítá
Jednoduchá závodní hra, ve které musíte přejet po nerovném terénu s policejním monstertruckem. V cestě vám navíc budou stát auta, která je potřeba přejete a nejlépe i rozdrtit.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?
Hra - Horror truck zombie killer
Video se načítá
Lehce postřehová hra, ve které ovládáte nákladní auto a musíte posbírat co nejvíce černých přízraků. Hra je časově omezená, takže se musíte snažit být co nejrychlejší, občas se však na silnici najde i časový bonus.
Hra - Lego Ninjago The Final Battle
Video se načítá
Zahrajte si tuto parádní akční hru, ve které budete hrát za legendárního ninja bojovníka! Tento LEGO panáček je ozbrojený slavným a obávaným mečem katana! Vaším úkolem bude ničit nepřátelé a sbírat orby, které změní vaše schopnosti. Zvládnete porazit všechny nepřátelé, a stát se tím nejobávanějším…

Flying Chops

10.1.2014
70%
Hra - Flying Chops
Video se načítá
Ve hře Flying Chops máte pouze jediné tlačítko na ovládání prasátka. pokud budete dostatečně obratní, můžete mu pomoci se vyrovnat s celou řadou překážek. zejména si dejte pozor na nože a také cirkulárky.

Dragon FunFlap

5.5.2013
73%
Hra - Dragon FunFlap
Video se načítá
Malý dráček se rozhodl, že se naučí létat a vy mu v tom ve hře Dragon FunFlap musíte pomoci. Snažte se na dráze plné překážek doletět co nejdále, abyste získali vysoké skóre. Během letu můžete sbírat i různé bonusové předměty.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Starlight Dream

25.4.2012
88%
Hra - Starlight Dream
Video se načítá
V této skákačce s hezkou grafikou půjde o to, dostat se s roztomilou postavičkou po obláčcích co nejvýše. Jakmile na nějaký obláček skočíte, vytratí se, takže panáčka musíte nasměrovat na nejbližší volný obláček. Čím výše se dostanete, tím vyšší skóre získáte.

Dillo hills

15.8.2011
77%
Hra - Dillo hills
Video se načítá
V této ovládáte létajícího pejska, který skáče a sbírá krystalky, za které potom získává body. Aby mohl pejsek letěl, musí se nabrat rychlost kutálením z kopce (šipka dolů). Jakmile je dostatečně rozjetý, můžeš vzlétnout a přeletět část terénu. Dávejte si ovšem pozor na přistání, které nesmí být moc…

Dibbles 3

14.11.2012
79%
Hra - Dibbles 3
Video se načítá
Dibbles 3 je logická hra, jejímž cílem je v každém levelu dopravit do cíle mravenčího krále. V tom vám pomohou ostatní mravenci, které můžete použít na stavbu mostů, zábran a podobně, díky čemuž snadno zdoláte každou překážku.

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.

Sled Shredding

7.7.2012
78%
Hra - Sled Shredding
Video se načítá
Dostaňte se se Santou co nejdále a získejte tak nejvyšší skóre v postřehové hře Sled Shredding. Na saních budete přeskakovat po střechách domů, přičemž vaše jízda bude stále rychlejší a rychlejší. Naštěstí vám budou stále přibývat nové zkušenosti, které vám pomohou všechny překážky překonat.

Mighty Fin

21.5.2012
86%
Hra - Mighty Fin
Video se načítá
Mighty Fin je pěkně zpracovaná oddechovka, ve které se vydáte do podmořského světa s rybičkou jménem Fin. Vaším úkolem je sbírat bublinky, za které budete získávat body. V cestě vám budou stát různé překážky, které musíte přeskakovat nebo podplout.

Big Teeth

19.11.2013
84%
Hra - Big Teeth
Video se načítá
Zábavná hra na skore, kde se budete snažit posbírat do sítě co nejvíce perel. Dávejte si však pozor na zubatou rybku, která je hlídá a síť se snaží zničit.

Falling Fishes

9.11.2012
94%
Hra - Falling Fishes
Video se načítá
V logické hře Falling Fishes budete v každém kole pomáhat rybičkám uvězněným v bublinách dostat se zpět do oceánu. Při ničení bublin musíte být opatrný, aby ryba nespadla na výbušninu či jiné nebezpečí, které se v oceánu ukrývá. Také se snažte posbírat všechny zlaté hvězdy.
Hra - Monkey GO Happy Xmas Time
Video se načítá
Vyzkoušejte si tento vánoční díl opičáků! Na začátku si vyberte opičáka a hurá na to! Splňte jednoduché úkoly, hádanky a nahrajte TOP skóre!

Chuck the sheep

11.12.2011
74%
Hra - Chuck the sheep
Video se načítá
Malý beránek Chuck se rozhodl, že uteče z farmy a k útěku si vybral zvláštní létající stroj. Je na Vás, abyste mu pomohli doletět co nejdál. Na začátku musíte zvolit správný moment startu a potom ho udržet co nejdéle ve vzduchu s omezenými zásobami paliva, které má.

JadaBug

14.4.2013
76%
Hra - JadaBug
Video se načítá
Parádní hra pro všechny hráče!! Vaším cílem je doskákat s beruškou, co nejdále to půjde. Abyste získali co nejvíce bodů, snažte se sbírat světlušky a květiny. Při ukládání výsledku nemusíte ani vyplňovat jméno, stačí dát submit. Sice se neobjeví tabulka, ale stačí dát F5 a výsledek budete mít…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.