Oblíbené hry

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Mr Men Pinball

6.11.2013
65%
Hra - Mr Men Pinball
Video se načítá
Ve hře Mr Men Pinball si užijete zábavu u klasického pinballu. Jde pouze o odpalování míčku do herního pole. Za každý náraz míčku dostanete body. Existují i speciální místa, která jsou obodována mnohem lépe.

Swimming 2

17.1.2014
60%
Hra - Swimming 2
Video se načítá
Postřeh i trocha umu je potřeba k hraní hry Swimming 2. Cílem je je udržet létajícího panáčka v koridoru, který se neustále mění. Dejte si pozor na náhlé změny směru, které mohou znamenat konec.

Run Ram Run

1.11.2013
85%
Hra - Run Ram Run
Video se načítá
Run Rum Run je pěkně zpracovaná skákačka, ve které bude vaším úkolem překonat s ovečkou náročný terén. Po cestě na vás číhají nebezpečí v podobě jam či vražedných ostnů. Kromě toho se snažte posbírat co nejvíce mincí, za které získáte na konci hry body.

Haunt the House

30.4.2013
84%
Hra - Haunt the House
Video se načítá
Haunt the House je skvělá oddychová hra, ve které v roli duch bude vaším úkolem vystrašit všechny obyvatele velkého a starého domu. Ti se budou různé procházet po místnostech, přičemž vy je musíte následovat a v pravý čas se převtělit do předmětu v jejich blízkosti.
Hra - Equestria Girls Applejack
Video se načítá
Pro všechny milovnice poníků je tady slečna, která k nim má opravdu hodně blízko a potřebuje vaši radu ohledně svého nového vzhledu. Jaké by měla mít oblečení, účes, barvu melírů nebo i doplňky spojené s chovem poníků.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Wild About Wile E.

10.12.2013
87%
Hra - Wild About Wile E.
Video se načítá
Pamatujete si seriálovou postavičku Wile E. a Roadrunner? Tak v této hře slavná kukačka a kojot jsou zpět! Vaším úkolem budete utéci kojotovi, co nejdále to jen půjde. Snažte se běžet tak, abyste kojota pokaždé navedli do překážky, takhle vás nemá šanci chytit. Kam se vám podaří dostat?
Hra - Equestria Girls Fluttershy
Video se načítá
V této hře budete oblékat krásnou slečnu s křidélky. Vyberte jí účes, barvu, oblečte jí do oblečení, co jí podle vás nejvíce sluší. Navlečte jí různé módní doplňky a dejte k ní roztomilého poníka.
Hra - Hannah Montana double life
Video se načítá
Hannah Montana se rozhodla, že bude žít dvojí. Už nechce být dál slavná před jejími spolužáky, ale fotografovat se musí. Pomozte jí se zvládnutím této situace ve škole. Pokud uvidíte spolužáka, skryjte se klávesou Z, pro pózování před fotografy potom zmáčkněte X. Pro ukrytí před všemi sbírejte…

Pokemon Hidden Objects

24.5.2012
66%
Hra - Pokemon Hidden Objects
Video se načítá
Nejen pro všechny milovnice roztomilých pokémonů je tady hra s jejich krásnými obrázky, ve kterých budete hledat zadané věci. Dávejte dobrý pozor a zkuste všechny najít co nejdříve.

Winx Club Hexagon

8.3.2012
71%
Hra - Winx Club Hexagon
Video se načítá
Máte rády víly Winx? Pak je tato skládačka to pravé pro Vás. Postupně budete doplňovat šestiúhelníky do krásného obrázku, aby se Vám tak objevily tři víly. Nebojte se, že byste to nezvládly, pořád uvidíte předlohu.
Hra - Equestria Girls Rainbow Dash
Video se načítá
V této hře budete mít možnost obléknout krásnou, mladou, duhovou slečnu, která potřebuje vaši pomoc s výběrem oblečení a doplňků na sebe. Vyberte jí s množství krásných účesů, triček, kalhot, kraťásků, šatiček a samozřejmě bot a nějaké ty doplňky. Na konec jí můžete dát i krásného poníka.

Singing Horses

13.7.2013
75%
Hra - Singing Horses
Video se načítá
Ve hře Singing Horses bude vaším úkolem vytvořit skladbu za pomoci čtyř zpívajících koní. Každý kůň mí jiný hlas, což vám umožní je různě kombinovat a tak komponovat stále nové a nové skladby.
Hra - Tarzan and Jane: Jungle Jump
Video se načítá
Tarzan and Jane: Jungle Jump je dobrodružná skákačka, ve které se s Tarzanem vydáte do nebezpečné džungle. Čeká tu na vás mnoho překážek a nástrah, které musíte překonat pokud se chcete dostat až na konec své cesty. Nezapomeňte sbírat diamanty, které vám přidají body.
Hra - Go Go Gummo - Down in the Dumps
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou skákačku, ve které máte jako žvýkačka mnoho možností. Můžete se houpat na laně, vystřelovat se z praku nebo se nafouknout a letět. Úkolem v každém levelu je posbírat co nejvíce mincí a hlavně sebrat klíč.

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Paddle Ball

28.11.2013
68%
Hra - Paddle Ball
Video se načítá
Paddle Ball je na první pohled jednoduchá hra, avšak po pár minutách zjistíte, že až tak jednoduchá není. Jaký je váš úkol v této hře? Nejen, že musíte míček udržet na raketě, ale také musíte získat, co nejvíce úderů. Budeš právě ty ta nejlepší?

Farms and Meadows Hidden

22.1.2014
74%
Hra - Farms and Meadows Hidden
Video se načítá
Díky dobrému postřehu můžete ve hře Farms and Meadows Hidden najít všechnu zeleninu a také ovoce, které se povaluje po zemi. Na farmě je také mnoho zvířat, které chtějí zeleninu a ovoce sníst, proto musíte s hledání spěchat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.