Oblíbené hry

My Little Pony

30.5.2011
61%
Hra - My Little Pony
Video se načítá
Líbí se vám ponící? A chtěli byste si některého z nich vyzdobit podle svých představ? Potom vyzkoušejte tuto hru, kde si můžete svého poníka vytvořit tak, jak chcete. Vyberte mu hřívu, barvu očí nebo třeba křídla jako měl Pegas, je to jen na vás.

My Little Pegasus

4.8.2013
77%
Hra - My Little Pegasus
Video se načítá
Uprav si vzhled svého pegasa. Podle toho, co bude dělat, můžeš poznat, jestli se mu tvá volba líbí nebo ne, a případně ji upravit. Vyjdeš mu vstříc, nebo si navzdory jemu budeš dělat, co chceš?

My Little Pony Dress Up

27.8.2013
80%
Hra - My Little Pony Dress Up
Video se načítá
V této oblíkačce si můžeš vytvořit poníka přesně jako ze seriálu My little pony. Nebo si naopak stvoř nějakého úplně jiného, protože všechno je jenom na tobě, možností je spousta.

Pony Sweet Day Care

11.4.2013
75%
Hra - Pony Sweet Day Care
Video se načítá
Máte rády poníky? Pak se Vám určitě bude líbit tato obsluhovací hra, ve které se budete starat o opravdu velké množství těchto krásných koníků. Co nejrychleji budete muset plnit jejich přání a dávat jim dobroty podle jejich přání. Dokážete v časovém limitu nakrmit vždycky dost poníků?

Chipmunks Dress

29.4.2012
70%
Hra - Chipmunks Dress
Video se načítá
Je tady bezvadná oblíkačka, která se jistě bude líbit hlavně mladším filmovým nadšenkyním. Do nejrůznějších oblečků totiž můžete nastrojit oblíbené roztomilé Chipmunky.

Tučňáci z Madagaskaru

31.5.2012
77%
Hra - Tučňáci z Madagaskaru
Video se načítá
V této hře na motivy oblíbeného animovaného filmu Madagaskar dostanete na starost jednoho z neohrožených tučňáků, který bude muset projít trasu plnou nebezpečných nástrah. Dokážete to?
Hra - Sara's Cooking Class - Wedding Cupcakes
Video se načítá
Sára je tu s další lekcí vaření. Tentokrát tě potrápí nad receptem na svatební dortíčky. Postupuj podle návodu, snaž se dělat přesně to, co ti Sára říká a ukazuje, a upeč ty nejlepší dortíky. Třeba se něčemu i přiučíš.
Hra - Sářina lekce vaření - čokoládové sušenky
Video se načítá
Kdo by neměl rád čokoládové sušenky. Naučte se je péct pod vedením zkušené učitelky vaření Sáry. Určitě si užijete spoustu zábavy při přípravě těsta, míchání i závěrečném zdobení. A jestli na tuto pečenou dobrodu dostanete při hraní chuť, zkuste si ji třeba podle vyrobit i ve skutečnosti ;)

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Sneaky Texting

2.2.2013
82%
Hra - Sneaky Texting
Video se načítá
Sneaky Texting je super postřehová hra, ve které se na chvíli stanete klasickým žákem základní školy, co přes zákaz učitelů používá mobil. Vašim úkolem bude v časovém limitu napsat a některému ze spolužáků odeslat stanovený počet SMS. Každý následující level bude náročnější a půjde hůř vystihnout…

Cute Pet Hospital

13.10.2013
88%
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
Parádní hra naprosto pro každého z vás. Vaším úkolem bude léčit zraněná nebo nemocná zvířátka, nutně potřebují vaši pomoc. U hlavních dveří vezměte myší zvířátko a dotáhněte ho tam, kam potřebuje. Vezměte ho dalších místností, kde ho vyléčíte. Hra se ovládá pouze myší. Za služby dostanete potom…

Rescue Dog

22.10.2013
74%
Hra - Rescue Dog
Video se načítá
Záchranná mise ve hře Rescue Dog je závislá na bernardýnovi, který je hlavním zachráncem. Cílem je nejprve najít pod sněhem horolezce. Následně jej musíte zahřát a také otřepat od sněhu. Jakmile to dokážete, pak nastane nejtěžší část úkolu a to je vytažení horolezce na povrch, kde čeká další…

Cute Pets Caring

18.10.2013
82%
Hra - Cute Pets Caring
Video se načítá
Jste dobří v starání o zvířátka? Vyzkoušet si to můžete, ve hře Cute Pets Caring, kde se musíte, do časového limitu postarat o jednoho ze tří psů. Psa budete mýt, kartáčovat, ale i dekorovat. Zvládnete to v časovém limitu?
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Shoes Quiz

25.11.2012
93%
Hra - Shoes Quiz
Video se načítá
Na jaké botičky máte dnes náladu a které by se k Vám nejvíce hodily? To se dozvíte v této super hře s testem nálady. Odpovězte na sérii jednoduchých otázek (vždycky si vyberete kliknutím jeden ze dvou obrázků, který je Vám sympatičtější) a na konci se Vám ukážou ty pravé boty pro Vás. Navíc si je…

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

The Halloween Quiz

31.10.2012
85%
Hra - The Halloween Quiz
Video se načítá
Zajímalo by Vás jakou nadpřirozenou postavou byste se mohli nejspíš stát? Udělejte si tento jednoduchý test, ve kterém vždy vyberete ze tří možností podle svých preferencí a na konci se to dozvíte. Otázky jsou v angličtině, ale nebojte se, překladač nebo rodiče Vám jistě pomohou a užijete si spoustu…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.