Oblíbené hry

Animals Dentist

17.11.2013
85%
Hra - Animals Dentist
Video se načítá
I zvířátka někdy bolí zoubky a musí k veterináři. Vy jste právě v roli veterináře a musíte se zvířátkům o jejich chrup postarat. V první etapě jim zoubky očistíte od kazu, případně vytrháte a nasadíte nové. V druhé etapě pak můžete zoubky zkrášlit, obarvit nebo přidat nějaký diamant či jiný šperk.

Maternity Ward

11.6.2012
74%
Hra - Maternity Ward
Video se načítá
Jak by podle Vás měla nejlépe vypadat sestřička z dětského oddělení? V této oblíkačce si to budeš moct vyzkoušet s opravdu velkým výběrem nejrůznějších lékařských uniforem a doplňků.

Shopping Cart Hero 3

9.3.2012
79%
Hra - Shopping Cart Hero 3
Video se načítá
Zkuste super originální oddechovou hru, ve které budete přímo létat v nákupním vozíku. Co nejrychleji se rozběhněte a v pravý čas naskočte, abyste doletěli co nejdál. Podle vzdálenosti, kterou uletíte, potom dostanete peníze, za které si budete moct koupit lepší vybavení a vylepšení pro svůj vozík.

Dibbles 3

14.11.2012
79%
Hra - Dibbles 3
Video se načítá
Dibbles 3 je logická hra, jejímž cílem je v každém levelu dopravit do cíle mravenčího krále. V tom vám pomohou ostatní mravenci, které můžete použít na stavbu mostů, zábran a podobně, díky čemuž snadno zdoláte každou překážku.

Police Monster Truck

31.10.2013
94%
Hra - Police Monster Truck
Video se načítá
Jednoduchá závodní hra, ve které musíte přejet po nerovném terénu s policejním monstertruckem. V cestě vám navíc budou stát auta, která je potřeba přejete a nejlépe i rozdrtit.

Big Teeth

19.11.2013
84%
Hra - Big Teeth
Video se načítá
Zábavná hra na skore, kde se budete snažit posbírat do sítě co nejvíce perel. Dávejte si však pozor na zubatou rybku, která je hlídá a síť se snaží zničit.

Mermaid Princess

27.1.2013
74%
Hra - Mermaid Princess
Video se načítá
Ověřte si svůj postřeh v moc pěkné hře s mořskými vílami v hlavních rolích. Vy budete v roli rebelské podmořské princezny, která chce zničit práci své milé sestry. Půjde o náhrdelník perel, který se zdokonaluje nebo naopak kazí zpěvem. Vašim zpěvem (kliknutím na náhdelník) budou perly praskat,…

Om Nom Nombers

16.3.2012
76%
Hra - Om Nom Nombers
Video se načítá
Potrapte své mozkové závity v bezvadné matematické hře, která Vás bude určitě bavit. Vaším úkolem bude nakrmit zelenou příšerku a to tak, že z nabízených čísel poskládáte vždy výsledek, který bude chtít. Aby se Vám to povedlo, budete muset mezi čísla dát správná znaménka. K výsledku nevede vždy jen…

Brain spa

14.3.2012
77%
Hra - Brain spa
Video se načítá
Může být matematická hra i zábavná? Přesvědčte se o tom ve hře Brain spa, kdy budete nakupovat v obchodě a vždy se budete muset přesně vejít se svým nákupem do přesné částky.

Zoo Slacking

28.8.2013
81%
Hra - Zoo Slacking
Video se načítá
Ačkoli Sáru v zoo baví dívat se na zvířata, zdaleka jí to nestačí a nejradši by vyváděla spoustu lumpáren, aby zahnala nudu. Nesmí ji ale vidět hlídač! Myslíš, že se Sáře podaří nakrmit bombóny všechny roztomilé veverky, vytrhat pštrosovi peří, propíchat balónky nebo třeba sesbírat kytky?

Wedding Slacking

26.8.2013
88%
Hra - Wedding Slacking
Video se načítá
Možná se tomu budeš divit, ale nudit se dá i na svatbě, a to když Sára a Tim čekají na obřad. Sára by ráda ještě stihla mnoho věcí, ale Tim ji přitom nesmí vidět. Rychle si maluje rty, líčí se, píše smsku, dokonce píše status na Facebook. Také chce zkusit sníst celý dort a ještě si ozdobit šaty.

Fairy Slacking

30.8.2013
84%
Hra - Fairy Slacking
Video se načítá
Opět se setkáváme se Sárou, tentokrát v podobě víly. Učení se složitých kouzel ji ale moc nebaví, a tak se všemožně dělat něco jiného. Přitom je ale třeba, aby ji neviděla starší víla, která na ni dává pozor. Zkus se Sárou chytat motýly, psát smsky, zpívat a hlavně se nenechat chytit!

Vet Slacking

27.10.2013
84%
Hra - Vet Slacking
Video se načítá
Sára je se svými zvířátky u veterináře, ale ten je příliš zaneprázdněný a ona se nudí. Myslíš, že se ti povede vyvést spoustu lumpáren, aniž by tě veterinář viděl? Budeš vybírat kočce klíšťata, házet si balónem s pejskem, česat si vlasy, psát smsku, poslouchat bití srdce zvířátkům a další věci.

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Nejkrásnější Pegas

4.7.2012
81%
Hra - Nejkrásnější Pegas
Video se načítá
Jak si představujete toho nejkrásnějšího nebeského koně pegase? Vytvořte si jednoho úplně podle sebe. Jaký bude mít roh, barvu, doplňky i křídla?
Hra - Equestria Girls Sweetshop
Video se načítá
Máme zde další hru, která se váže k seriálu My little pony a k navazujícímu filmu Equestria girls. Pinkie Pie si otevřela obchod se sladkostmi a potřebuje tvou pomoc. Budeš obsluhovat zákaznice a balit bombóny. Za každou prodanou položku dostaneš určitý počet peněz, přičemž v každém kole musíš…

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Princess Photoshoot

13.8.2013
73%
Hra - Princess Photoshoot
Video se načítá
Princess Photoshoot Dress Up je zajímavá, ale přitom jednoduchá hra pro dívky. O co ve hře jde? Vaším úkolem je vybrat modelce hezké šaty, účes, boty a samozřejmě různé doplňky. Zajímavostí na této hře je, že si oblečení můžete barevně pozměnit.

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…
Hra - Moje nejoblíbenější učitelka
Video se načítá
Taková oblíkačka tu ještě nebyla. Jak by podle Vás měla vypadat dokonalá učitelka? Jaké bude mít vlasy? Bude mít brýle? A co jí dáte do ruky, ukazovátko nebo knihy?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.