Oblíbené hry

Hra - Ever After High Holly O'Hair Dress Up
Video se načítá
Postarejte se o Holly a pomozte jí s výběrem účesu, šatů a doplňků, které máte v její skříni k dispozici.
Hra - Ever After High Melody Piper Dress Up
Video se načítá
Oblíkačka s Melody Piper z Ever After High. Pomůžeš jí vybrat vhodné oblečení, ve kterém se bude cítit co nejkrásnější?

My Dolphin Show 4NÁŠ TIP

1.7.2014
94%
Hra - My Dolphin Show 4
Video se načítá
Her se zvířaty není nikdy dost, obzvlášť těch s delfíny. Máme tu pokračování skvělé hry My Dolphin Show, už čtvrtý díl. Vyzkoušej si s delfínem různé triky, získávej peníze a kupuj si za ně skvělé nové oblečky pro svého delfína!
Hra - Twilight Sparkle Christmas Day
Video se načítá
Postarejte se o malou Twilight ze seriálu My Little Pony, která chce s vámi prožít krásné Vánoce. Nejdříve budete hledat věci, které potřebuje, budete kreslit, zdobyť stromeček a hrát hru. Zpříjemníte jí tento den právě vy?

Bratz decoration

12.8.2011
81%
Hra - Bratz decoration
Video se načítá
Další oblíbená hra s tématikou Bratz. Tentokrát je tvým úkolem uklidit v pokojíčku Bratz panenek, mají tam totiž strašný nepořádek a věci je potřeba dát na své místo. Udělej kompletní dekoraci pokojíčku jen podle tvé fantazie!

Tokyo Cool Summer

21.7.2014
80%
Hra - Tokyo Cool Summer
Video se načítá
Oblečte a upravte tyto dvě nádherná japonské dívky! Začněte líčením, účesem a pak je hezky oblečte!

Sea Fairy

19.8.2013
81%
Hra - Sea Fairy
Video se načítá
Skvělá oblíkačka s krásnou mořskou vílou. Protože všechny víly musí vypadat překrásně, vyber jí vlasy, rozevláté oblečení, boty, zajímavé tetování na těle a nakonec nádherná křídla.

Home Sheep Home 2: Lost in SpaceNÁŠ TIP

19.11.2013
96%
Hra - Home Sheep Home 2: Lost in Space
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl ztracených oveček. Ty jsou tentokrát ve vesmíru, kam je unesla mimozemská loď. Zachraňte ovečky dříve, než na nich budou mimozemšťani provádět pokusy. V každém levelu musíte vyřešit, jak dostat všechny ovečky na druhý konec.

Kris Kros

4.7.2012
85%
Hra - Kris Kros
Video se načítá
Máte dobrou slovní zásobu a jste soutěživí? Pak se Vám jistě bude líbit tato hra, ve které se utkáte s reálným soupeřem ve skládání slov z písmenek. Písmenka dostanete náhodně vylosovaná a v herním poli budou muset jednotlivá slova stále navazovat. Kdo získá více bodů vyhraje.

Piškvorky online

5.8.2012
79%
Hra - Piškvorky online
Video se načítá
Piškvorky už nemusíte hrát jen na klasickém čtverečkovaném papíře, ale můžete vyzvat kohokoliv prostřednictvím této super on-line hry. V reálném čase se utkáte na poli logiky a hlavně pozornosti, kdy vítězí ten, komu se podaří vytvořit řadu pěti svých symbolů.

Lodě

9.8.2012
82%
Hra - Lodě
Video se načítá
Další ze super klasických her, které znáte z deskové nebo papírové podoby je tady online. Tentokrát jsou to lodě, co si můžete zahrát na svém počítači ale v reálném čase a s opravdovým protivníkem. Rozmístěte svá plavidla po herním poli a zkuste odhadnout pozice soupeřových. Kdo dříve úplně potopí…
Hra - Monster High Sweet Screams Frankie Stein
Video se načítá
Další oblíkačka ze série Monster High. Obleč si Frankie Stein! Jak bude vypadat po tvém zásahu?

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.

Rainbow Dash Attack

23.5.2014
85%
Hra - Rainbow Dash Attack
Video se načítá
Hlavní hrdinkou této hry je Rainbow Dash z My Little Pony. Přeskakuj z jedné plošiny na druhou, snaž se nespadnout a když před sebou uvidíš hvězdu, zmáčkni X.
Hra - Miss Loyalty Rainbow Dash
Video se načítá
Vyberte Rainbow nový vzhled. Změnit jí můžete účes, šaty a doplňky. Příjemnou zábavu.
Hra - My Little Pony Equestria Girls Rarity
Video se načítá
Pokud máte rádi hrdinky z My Little Pony toto je hra přímo pro vás. Jednu z nich si v této hře můžete obléknout a vybrat její pěkné doplňky.
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks DJ Pon-3 Dress Up
Video se načítá
Pomozte Dj-ce z My Little Pony s výběrem oblečení, bot a doplňků, aby mohla jít na koncert.

Wyndbain's Wolf Maker

24.4.2014
87%
Hra - Wyndbain's Wolf Maker
Video se načítá
Máš ráda vlky? V této hře si totiž můžeš vytvořit nějakého podle vlastních představ. Fantazii se meze nekladou, k dispozici máš i prvky jako křídla nebo rohy. Jak bude vypadat tvůj vlk?
Hra - Lego Ninjago The Final Battle
Video se načítá
Zahrajte si tuto parádní akční hru, ve které budete hrát za legendárního ninja bojovníka! Tento LEGO panáček je ozbrojený slavným a obávaným mečem katana! Vaším úkolem bude ničit nepřátelé a sbírat orby, které změní vaše schopnosti. Zvládnete porazit všechny nepřátelé, a stát se tím nejobávanějším…

Ultimate Flash Sonic

24.5.2013
77%
Hra - Ultimate Flash Sonic
Video se načítá
Ultimate Flash Sonic je super skákačka, která jen tak neomrzí. Hrajte za ježka Sonica nebo další 4 postavy. Utíkejte, skákejte, bojujte s nepřáteli, sbírejte zlaté kruhy. V některých levelech na Vás bude čekat i pár Bossů, se kterými není vůbec žádná sranda. Dostanete Sonica až na konec?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.