Poslední hrané hry

Jacko in Hell 2

31.10.2012
91%
Hra - Jacko in Hell 2
Video se načítá
V pokračování logické skákačky Jacko in Hell se opět vydáte do podzemí, abyste kostlivcovi jménem Jacko pomohli překonat všechny nástrahy. Tentokrát vám navíc bude pomáhat i Jackova vrána, díky které se můžete dostat i na místa, kam byste se sami nedostali.

Super Drift 2

19.9.2013
59%
Hra - Super Drift 2
Video se načítá
Zajezdi si ve skvělé závodní hře a pokus se porazit soupeře na mnoha městských tratích a následně otevřených těžších. Vyhrát ti může pomoci driftování v zatáčkách, k čemuž slouží klávesa shift.

Coaster Racer 3

11.5.2014
87%
Hra - Coaster Racer 3
Video se načítá
Skvělá závodní hra, která se dočkala i 3. pokračování je tady! Tentokrát na Vás čeká mnohem více tratí, po kterých se budete se svým vozem či motocyklem prohánět. Vozidla se odemykají postupně, podle dosažené úrovně a všechny je možné upravovat za vydělané peníze. Tak hurá na horskou dráhu!!

Overtorque Stunt RacingNÁŠ TIP

15.5.2013
94%
Hra - Overtorque Stunt Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které si můžete naplno užít pěknou grafiku a rozmanité tratě. Hra Vám nabídne 4 unikátní herní režimy. Když Vás přestane bavit závodění, můžete si jen tak jezdit ve volné jízdě nebo honit a ničit auta ostatních soupeřů.

Rally Point

28.6.2021
93%
Hra - Rally Point
Video se načítá
Staňte se jedním z nejlepších pilotů světa. Osedlejte tyto nadupané vozy a ukažte co ve vás je na několika tratích, které zaručeně otestují vaše schopnosti. Podaří se vám dominovat v každém závodě?

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…

Street Racing

13.5.2014
67%
Hra - Street Racing
Video se načítá
Už jsi někdy řídila Ferrari? Vydej se na jízdu po různých tratích. Tvým cílem je vždy dojet na medailové pozici. Skvělé zpracovaná závodní hra.

Mega Anime Avatar

26.4.2014
89%
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Vytvořte si vlastního avatara v anime stylu. Své postavě můžete vybrat účes, oblečení a doplňky. Už máte nějakou představu?
Hra - Manga Creator School Days 3
Video se načítá
Oblečte si párek, který se nečekaně setkal. Oblečte obou, aby se do sebe zamilovali.
Hra - Sery Bride Dolly Makeup
Video se načítá
Nevěsta potřebuje nalíčit a vy ji musíte pomoci! Vždy si vyberete jednu z krabic, kde se ukrývá sada očních stínů, rtěnek nebo účesů.

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…
Hra - Hanger 2: Endless Levelpack
Video se načítá
Pokud jste na našich stránkách již hráli hru Hanger, toto rozšíření vás dozajista potěší. V podstatě bude váš úkol stejný, jako v předchozích dílech - za pomoci vystřelovacího lana překonat množství překážek. Avšak tentokrát nepůjde o to projít všechny levely, ale dostat se s panáčkem co nadále a…

Horror Plant 2

20.11.2012
75%
Hra - Horror Plant 2
Video se načítá
V krvavé adventuře Horror Plant 2 budete pomáhat masožravé rostlině v získání dostatečného počtu lidských obětí. Používáním a spojováním různých herních prvků musíte najít způsob, jak svou oběť nalákáte, abyste ji mohli sníst.

Horror Plant

3.8.2012
71%
Hra - Horror Plant
Video se načítá
Starý kouzelník se snažil za pomoci kouzel a magie vyčarovat obrovskou masožravou rostlinu. Nakonec se mu to podařilo, avšak rostlina se vymkla kontrole a sám čaroděj se stal její obětí. Vy se nyní v roli rostliny vydáváte na cestu, abyste našli další lidské oběti, které uklidní váš hlad.

Alice is Dead

25.9.2012
79%
Hra - Alice is Dead
Video se načítá
Zahrajte si adventuru Alice is Dead, která je inspirována známou pohádkou Alenka v říši divů. Na rozdíl od pohádkové předlohy se však bude celý děj hry odvíjet úplně jinak a vy budete uvězněn v podzemí, přičemž nebudete vědět kdo jste ani jaká strašná událost se Alence přihodila.

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.
Hra - Princess Cash Me Outside
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete oblékat 4 kámošky. Ty se chystají na nějakou párty a potřebují mít ten nejlepší outfit. Vždy stačí kliknout na jednu z dívek a vybrat ji účes, oblečení a doplňky.

Frankie Steins Clawesome MakeoverNÁŠ TIP

7.4.2012
90%
Hra - Frankie Steins Clawesome Makeover
Video se načítá
Pro všechny milovnice Monster High je tu super hra, ve které budete moct pomoci Franke Steinové, aby byla co nejkrásnější. První jí musíte vyčistit pleť požitím všech dostupných prostředků jako jsou toaletní vody, masky, korektor... Potom už můžete sáhnout k oblékání, líčení a česání. Jak bude po…
Hra - Frankie Stein Real Makeover
Video se načítá
Frankie Stein, kterou můžeš znát z Monster High, se rozhodla pro velký makeover. Sama to ale nezvládne, a tak jí musíš pomoct ty.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.