Poslední hrané hry

Haunted House

24.5.2013
74%
Hra - Haunted House
Video se načítá
Haunted House je povedená krátká adventura. Jste uvězněni ve strašidelném domě plném nástrah a nebezpečných duchů, kostlivců. Hledejte klíče a postupujte dále ve hře. Sbírejte bonbóny, které vám doplní zdraví, nezapomeňte, že se nesmíte s nikým střetnout, jinak přicházíte o zdraví. Podaří se vám…

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

Bratz kissing

12.8.2011
68%
Hra - Bratz kissing
Video se načítá
Ve hře Bratz kissing se vaše hrdinky dostali na párty se svým klukem, kterého chtějí políbit. Vaším úkolem je pomoct jim s prvním polibkem. V tom vám budou ale bránit ostatní holky, které vás při líbání neustále vyrušují.

Žhavé polibky

20.6.2012
74%
Hra - Žhavé polibky
Video se načítá
Pomozte hlavní hrdince, aby mohla líbat své kluky tak, že je nezpozorují její další nápadníci! Hra má opravdu pěknou grafiku a tak jistě poznáte, o které známé osobnosti se jedná ;)

School Flirting Game 2

11.9.2013
90%
Hra - School Flirting Game 2
Video se načítá
Druhý díl flirtovací hry tě zavádí do tradičního japonského prostředí. S hlavní hrdinkou se snažíš upoutat pozornost co nejvíce kluků, aby ti leželi u nohou (nebo spíše létali za tebou). Dávat pozor musíš na sokyně - když se ti bude nějaká snažit kluka přebrat, "přebiješ" ji co nejrychlejším…

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.

French Chef Real Cooking

5.12.2012
82%
Hra - French Chef Real Cooking
Video se načítá
Nakrmte náročného kuchaře v této zajímavé a hlavně dost realistické hře o vaření. Každou věc z lednice budete muset připravit podle vlastního uvážení, nebo podle toho co si bude přát sám kuchař (zjistíte to tak, že jídlo vezmete a zkusíte ho kuchaři nabídnout k ústům). Vařte, smažte, krájejte a…

Jeníček a Mařenka

21.9.2012
86%
Hra - Jeníček a Mařenka
Video se načítá
Hra Jeníček a Mařenka vás přenese do pohádkového světa, v němž tyto dvě děti žijí. Na rozdíl od původní předlohy děti nemusí utíkat před zlou bosorkou, ale před macechou, která je chce vyhnat do lesa. Přestože les je nebezpečné místo, rozhodne se Mařenka udělat vše proto, aby našla opět cestu domů.…

Dream Symphony

1.11.2012
83%
Hra - Dream Symphony
Video se načítá
Pokuste se doskákat co nejvýš ve skvělé skákačce Dream Symphony. Po cestě můžete sbírat noty z hudebních nástrojů, které vám po každém tahu poslouží na nákup vylepšení a upgradů. Při skákání si dávejte pozor na červených smajlíků, který by vás mohly zabít.

Papa's SushiriaNÁŠ TIP

18.12.2016
82%
Hra - Papa's Sushiria
Video se načítá
V této hře budete mít vlastní sushi bar, kde budete obsluhovat zákazníky. Vždy přijmete objednávku a dáte se do přípravy různých variací sushi pokrmů.

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

Angry Birds vs Zombies

21.6.2014
62%
Hra - Angry Birds vs Zombies
Video se načítá
V této hře najdeš zkombinované dvě zdánlivě nezkombinovatelné hry najednou, Angry Birds a Plants vs Zombies. Braň si svůj dům pomocí hrášku, který střílí jednotlivé Angry Birds. Ubráníš se nájezdům zombie?

De-Animator

24.9.2012
62%
Hra - De-Animator
Video se načítá
V střílečce De-Animator se ocitnete na tmavém hřbitově, který zaplavují zombie vylézající ze země. Vy je musíte všechny postřílet a zachránit si tak holý život. Pokud chcete uspět, snažte se zombie zastřelit v momentě, kdy se zvedají ze země.

Zobie Girl Style

14.8.2012
76%
Hra - Zobie Girl Style
Video se načítá
Vytvořte podle své fantazie a vkusu dívku zombii. K dispozici budete mít opravdu pestrou nabídku dost děsivých šatů, líčení, účesů ale i jizev a krvavých šrámů ;)

Zombie Cats

3.2.2012
88%
Hra - Zombie Cats
Video se načítá
Pojďte si zahrát bezvadnou adventuru, ve které budete v roli pejska utíkat před zombií kočkami. Aby se Vám to podařilo, musíte najít vždy správnou cestu, nebo řešení problému. Toho docílíte tak, že budete klikat myší na různé věci. Ale pozor, budete si muset poradit dříve, než se k Vám kočky…
Hra - Kitty Pregnant Check-up
Video se načítá
Těhotná kočička přišla na vyšetření k lékaři. Pomůžete mu s vyšetřením? Nejprve musíte zkontrolovat kočičku a pak i miminko.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.