Poslední hrané hry

Butterfly Fantasy 3Hra na skóreHra o medaile

22.9.2014
78%
Hra - Butterfly Fantasy 3
Video se načítá
Butterfly Fantasy 3 je skvělá hra s příběhem, ve které budete hledat rozdíly na obrázcích. Obrázků je ve hře více než 10 a na každém je několik rozdílů. Zbývající čas jsou vaše body a pokud budete klikat na špatná místa, tak o body přijdete.

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?

AlienDashHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
72%
Hra - AlienDash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které na vás neúprosně tlačí čas! Ovládáte malého panáčka, který má za úkol přejít rušnou ulici, aniž by ho přejelo vozidlo. S každou úrovní se rychlost aut zvyšuje!

Trendy iGirl

25.1.2013
67%
Hra - Trendy iGirl
Video se načítá
Pro všechny milovnice komiksů a klasických japonských seriálů je tady super hra, která Vás jistě potěší. Podle vlastní představivosti totiž budete moct předělat slečnu přesně v tomto stylu. Zvlolíte pro ni některý z originálních účesů i typicky extravagantních barev vlasů. Nebojte se ani…

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.

Bubble BusterHra na skóreHra o medaile

11.4.2012
68%
Hra - Bubble Buster
Video se načítá
Je tady výborná hra ze skupiny bubble shooter. Vašim úkolem bude vystřelovat míčky do hracího pole tak, aby se vždy spojily stejné barvy. Když se Vám to podaří, míčky zmizí. Až v hracím poli nezbude žádný míček postoupíte do dalšího levelu. Ale pozor, pokud Vás míčky zahltí až ke spodnímu okraji…

Bubble troubleHra na skóreHra o medaile

24.2.2013
68%
Hra - Bubble trouble
Video se načítá
V této postřehové hře budete pomáhat prasátku překonat mnoho náročných levelů, v kterých jediným cílem je zničit poskakující kuličky. Ty vás budou neustále ohrožovat, proto musíte být dostatečně rychlý, abyste se jim vyhnuli a mohli je rozstřelit na stále menší a menší kuličky, až dokud nezmizí…

Baby PacmanHra na skóreHra o medaile

7.10.2014
70%
Hra - Baby Pacman
Video se načítá
V této hře bude sbírat žluté body a snažit se uniknout požírajícím nepřátelům. Pokud seberete blikající bod, budete rychlejší a budete moci sbírat nepřátelské postavičky

Elite Base JumpingHra na skóreHra o medaile

26.7.2014
75%
Hra - Elite Base Jumping
Video se načítá
Máme tu velmi zábavnou hru, ve které budete potřebovat notnou dávku postřehu. Vaším úkolem je soupeřit s ostatními kuličkami o to, kdo dopadne na zem jako poslední. Těsně před dopadem musíte otevřít padák a snažit se nedopadnout tvrdě.

Little Big BalanceHra na skóreHra o medaile

14.7.2014
75%
Hra - Little Big Balance
Video se načítá
Skvělá hra na skóre! Vaším úkolem bude vytvářet objekty a skládat je na sebe. Následně musíte jedním objektem sebrat hvězdu. Dávejte si pozor na rovnováhu!

Vintage CarbonHra na skóreHra o medaile

17.9.2014
76%
Hra - Vintage Carbon
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s auty! Vaším úkolem bude ukrást vybrané auto. Jakmile si vyberete auto, tak musíte projít několika levely. Na výběr máte celkem 3 auta a nenechte se chytit!

The Smurfs MahjongHra na skóreHra o medaile

26.5.2014
73%
Hra - The Smurfs Mahjong
Video se načítá
Cílem hry The Smurfs Mahjong je odebírat kameny tak, aby na konci nezbyl ani jeden. Jsou na nich vyobrazení šmoulové, kteří vykonávají zajímavé činnosti. Dokážete si poradit se všemi kameny?

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

More BaloonsHra na skóreHra o medaile

13.8.2014
77%
Hra - More Baloons
Video se načítá
More Baloons je zábavná hra, ve které budete propichovat balónky. V každém kole jich musíte propíchnout určitý počet. Hra obsahuje několik velmi zábavných levelů. V každém máte omezený počet šipek.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Plumber 2Hra na skóreHra o medaile

24.9.2013
78%
Hra - Plumber 2
Video se načítá
Pro ty z vás co mají rádi logické hry, tak tu máme Plumber 2. Zahrajte si na instalatéra, spojujte trubky, tak aby voda nikdy nevytekla. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se i zamyslíte. Zdoláte všech 25 levelů?

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Sticky BlobsHra na skóreHra o medaile

28.3.2013
82%
Hra - Sticky Blobs
Video se načítá
V této logické hře budete mít za úkol posbírat co nejvíce hvězdiček a hlavně se dostat k malině. Využívat k tomu budete lepkavých kuliček, které se vytvářejí z černé tekutiny. Kuličky vytváříte tak, že na jednu kliknete a posunutím do volného prostoru vytvoříte novou. Pokud již nebudete mít kapalinu…

Bounzy 2Hra na skóreHra o medaile

30.11.2013
89%
Hra - Bounzy 2
Video se načítá
Zahrajte si tuto super hru, ve které budete mít za úkol vyčistit každý level od krve lačných zombie! Ze začátku vám to přijde jako sranda, ale později vás smích přejde. Je dobré využívat zdi, pomocí kterých se kulky odrážejí. Myslíte si, že dokážete vyčistit každý level?

Beads PuzzleHra na skóreHra o medaile

1.4.2015
76%
Hra - Beads Puzzle
Video se načítá
Další parádní hra, ve které můžete získat medaili! Stačí správně spojovat stejně barevné kuličky a získat požadované skóre. Spojit musíte minimálně tři stejné kuličky. Hra obsahuje tři obtížnosti.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.