Poslední hrané hry

Clickplay Quickfire

19.5.2013
75%
Hra - Clickplay Quickfire
Video se načítá
Další Clickplay, který Vás určitě pobaví. Najděte černobílou šipku rozluštěním hádanky nebo hlavolamu, který vám ji zjeví. Dostaňte se až do posledního kola. Co nejmíň klikejte a dosáhněte toho nejvyššího skóre.

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.

Catch the Candy Mech

29.11.2011
90%
Hra - Catch the Candy Mech
Video se načítá
Povedená a hezky zpracovaná hra Catch the Candy Mech, ve které se budete muset dostat se svým fialovým smajlíkem k cukroví. K dispozici máte ovšem pouze vystřelovací lano, kterým se můžete přitahovat, nebo ho můžete využít k úderům.

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Monkey GO Happy Samurai

18.8.2015
86%
Hra - Monkey GO Happy Samurai
Video se načítá
Přichází další pokračování této série her Monkey Go Happy! Tentokrát budete sbírat mince a samuraje, řešte úkoly a malé hádanky! Myslíte si, že se zvládnete dostat až na konec hry?

Monkey GO Happy Guess?

31.7.2013
88%
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Vyzkoušejte si novou Monkey Go Happy hru! Vaším úkolem bude hádat slova podle nabídnutých obrázků. Dávejte si pozor, hra je v angličtině, takže slova musíte hádat taky anglicky. Pokud se tam tedy objeví obrázek vlny, z písmen musíte tedy vybrat slovo „wave“ (vlna).

Clickplay 2

15.5.2013
75%
Hra - Clickplay 2
Video se načítá
Máme tu pokračování logické minihry Clickplay. Najděte černobílou šipečku, která vás posune do dalšího levelu. Kdybyste měli problém vyřešit hádanku, tak v horním rámečku máte drobnou nápovědu v angličtině. Dokážete vyřešit všechny hádanky s co nejmenším počtem kliknutí?
Hra - Kouzelné květinářství
Video se načítá
Tentokrát se v této pěkné postřehové hře ocitnete v kouzelném květinářství. Budou k Vám chodit zákazníci toužící po krásných květinách. Abyste jim vyhověly musíte květiny nejdříve vypěstovat. Ale nebojte se, v tomto zahradnictví rostou květiny opravdu rychle ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.