Poslední hrané hry

Dwarfs' Home

18.5.2013
91%
Hra - Dwarfs' Home
Video se načítá
Pro všechny milovnice zařizování domečků je tady opravu super hra, ve které můžete ve čtyřech různých pozadích úplně podle sebe udělat krásné bydlení pro skřítky. Na výběr na vás čeká velké množství nejrůznějšího stylového nábytku, užitečných drobností i doplňků, které můžete libovolně kombinovat.…

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

Angry AnimalsHra na skóreHra o medaile

13.4.2012
86%
Hra - Angry Animals
Video se načítá
Angry Animals je výborná logická hra, která navazuje na oblíbenou Angry Birds. Tentokrát to budou nejrůznější zvířátka, která musíte prakem vystřelovat správnou silou a ve správném úhlu tak, aby zasáhla potměšilé smajlíky.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

Jacko In Hell

30.10.2012
67%
Hra - Jacko In Hell
Video se načítá
Hallowenská hra Jacko in Hell vás zavede do samotného pekla, kde bude pomáhat hlavnímu hrdinovi splnit jeho úkol, kterým je záchrana halloweenskou svátku. To bude vyžadovat překonání nejedné překážky a hlavně nalezení té správné cesty, která vás zavede o kus dál.

Jacko in Hell 2

31.10.2012
91%
Hra - Jacko in Hell 2
Video se načítá
V pokračování logické skákačky Jacko in Hell se opět vydáte do podzemí, abyste kostlivcovi jménem Jacko pomohli překonat všechny nástrahy. Tentokrát vám navíc bude pomáhat i Jackova vrána, díky které se můžete dostat i na místa, kam byste se sami nedostali.

Haunted House

24.5.2013
74%
Hra - Haunted House
Video se načítá
Haunted House je povedená krátká adventura. Jste uvězněni ve strašidelném domě plném nástrah a nebezpečných duchů, kostlivců. Hledejte klíče a postupujte dále ve hře. Sbírejte bonbóny, které vám doplní zdraví, nezapomeňte, že se nesmíte s nikým střetnout, jinak přicházíte o zdraví. Podaří se vám…

Alice is Dead

25.9.2012
79%
Hra - Alice is Dead
Video se načítá
Zahrajte si adventuru Alice is Dead, která je inspirována známou pohádkou Alenka v říši divů. Na rozdíl od pohádkové předlohy se však bude celý děj hry odvíjet úplně jinak a vy budete uvězněn v podzemí, přičemž nebudete vědět kdo jste ani jaká strašná událost se Alence přihodila.

Jeníček a Mařenka

21.9.2012
86%
Hra - Jeníček a Mařenka
Video se načítá
Hra Jeníček a Mařenka vás přenese do pohádkového světa, v němž tyto dvě děti žijí. Na rozdíl od původní předlohy děti nemusí utíkat před zlou bosorkou, ale před macechou, která je chce vyhnat do lesa. Přestože les je nebezpečné místo, rozhodne se Mařenka udělat vše proto, aby našla opět cestu domů.…
Hra - Elsa's Snapchat Challenge
Video se načítá
V této hře musíte pomoci Else s jejím oblečením a fotkami na snapchat. Nejprve však budete muset Elsu obléci podle toho, co vám ukazuje snapchat. Vždy máte několik vteřin na to, abyste si outfit zapamatovali.

Ariel's Princess Spell

2.6.2015
81%
Hra - Ariel's Princess Spell
Video se načítá
Pomozte Ariel namícháme nápoj, po kterém bude mít navždy nohy. Pomůžete jí a trefíte se do správné kombinace?

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.

Frizzle Fraz 4

7.4.2014
76%
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
Skákačka Frizzle Fraz má už čtvrtý díl! Budeš pomáhat chlupatému stvoření, aby se v pořádku dostalo do dalšího kola. Cestou musíš osvobodit malé příšerky, které jsou zamrzlé v ledu. Vyhni se ale zlým nepřátelům i všem nebezpečným překážkám!
Hra - The Simpsons Movie Similarities
Video se načítá
Hledejte rozdíly v této jednoduché hře. Najděte 5 rozdílů a postupte do dalšího levelu. Čím rychlejší budete tak body navíc vás neminou.
Hra - Shrek forever after similarities
Video se načítá
Je tady oblíbený zelený zlobr a jeho kamarádi tentokrát ve hře, která prověří Váš postřeh. Budete vždycky porovnávat dva obrázky, z nichž na jednom bude někdo ze seriálu Shrek, a budete hledat věci ve kterých se schodují. Dokážete najít všech 5?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.