Poslední hrané hry

Edge of Evil

3.10.2013
75%
Hra - Edge of Evil
Video se načítá
Edge of Evil je hra, ve které bude vaším úkolem najít 5 rozdílů. Ze začátku to je velmi lehké, ale později začne přituhovat. Zvládnete je najít všechny?

Bomb Pong

10.9.2013
68%
Hra - Bomb Pong
Video se načítá
V této hře budete místo balónů odpalovat bomby. Nastavte si obtížnost na medium, bomba se odpálí až po 15 sekundách. Hra se ovládá pouze pohybem myši. Není na tom nic složitého, snažte se nevyoutovat a naházet soupeřovi co bodů.

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Happy Birthday, Barbie!

10.9.2015
62%
Hra - Happy Birthday, Barbie!
Video se načítá
Barbie mě v dnešní den narozeniny a proto by se měla každá z nich na tuto událost připravit. Vyberte každé vhodné oblečení.

Barbie Rock Star

16.9.2013
89%
Hra - Barbie Rock Star
Video se načítá
Barbie Rock Star je hra věnovaná dívkám, které mají moderní vkus a mají rády Rock. Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá protože Barbie se chce stát rockovou hvězdou a proto tak musí i vypadat.

Barbie Princess Story

30.1.2014
92%
Hra - Barbie Princess Story
Video se načítá
Zahrajte se společně s Barbie na princeznu Ariel, Jasmínu a Rapunzel a oblečte se přesně na jejich styl. Kromě toho budete plnit, i další úkoly mezi které patří česání vlasů, nalezení klenotů a chytání vzácných drahokamů.

Angry Birds Kick Piggies

3.10.2015
76%
Hra - Angry Birds Kick Piggies
Video se načítá
V této logické hře budete mít za úkol dostat všechny prasátka pryč z hrací plochy. Využívat k tomu budete naštvané ptáčky, kterým můžete měnit tvar a tím je uvést do pohybu. Zároveň buďte opatrní, abyste mimo hrací plochu neshodili i samotné ptáčky.

Beauty Salon Mix Up

7.6.2012
88%
Hra - Beauty Salon Mix Up
Video se načítá
V této hře dostanete na starost slečnu, která má problémy s pletí a vy jí je pomůžete vyřešit. Začněte od čištění a propracujte se až k pleťovým maskám a trhání obočí.

French Baguette

8.12.2013
97%
Hra - French Baguette
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutnou francouzskou bagetu. Nejdříve si v obchodě vyberete suroviny, následně je zpracujete a vyválíte těsto. Pak bagetu stačí nakrojit a dát do pece. Podaří se vám to v časovém limitu?

Air Element

17.2.2014
95%
Hra - Air Element
Video se načítá
Víte jak vypadá víla větru? My také ne, ale za pomoci této hry si svoji vlastní vílu větru můžete vymyslet. V nabídce najdete krásné šaty, doplňky a všemožně dekorace, které udělají obrázek originálním.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.