Poslední hrané hry

WorldCup FeverHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
70%
Hra - WorldCup Fever
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte udržet míč ve vzduchu, tak dlouho jak jen to půjde. Míč udržíte ve vzduchu tak, že na něj budete klikat myší.

Super Stacker 2

15.8.2014
73%
Hra - Super Stacker 2
Video se načítá
Skvělá hra, pokračování úspěšného prvního dílu jménem Super Stacker. Máš za úkol postavit stabilní konstrukci ze všech prvků v každém kole, která se po nějakou dobu nezřítí. Čeká tě 40 těžkých levelů.

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.
Hra - Barbie's Date With Ken Dress Up
Video se načítá
Barbie se musí připravit na první rande s Kenem, proto chce udělat co nejlepší dojem. Avšak neví co si vzít a proto potřebuje vás. Pomůžete jí?
Hra - Barbie’s Personalized Wedding
Video se načítá
Barbie má v tento den a chybí jí už jen jedna věc a to krásné šaty a doplňky. Pomozte Barbie s výběrem krásných šatů, účesu a doplňků, aby se Kenovi líbila.

Barbie Dressup 2

12.8.2011
58%
Hra - Barbie Dressup 2
Video se načítá
Jedna z dalších povedených oblíkaček panenky Barbie. Tentokrát si chce vaše barbie změnit jak účes, tak oblečení. Oblečte ji tak, aby byla hezky barevně sladěná a vyšperkujte ji libovolnými doplňky.

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

Ratman RalphHra na skóreHra o medaile

16.8.2014
73%
Hra - Ratman Ralph
Video se načítá
Ve hře Ratman Ralph musíte pomoci myšce jménem Ralph posbírat co nejvíce sýru. Dávejte si však pozor na jed, který se objeví vždy, když sebere kus sýru. Ve hře máte pouze 3 životy.

Color Twilight

2.11.2013
87%
Hra - Color Twilight
Video se načítá
Twilight sága je jeden z nejznámějších romantických filmů, který se proslavil po celém světě. Pokuste se i vy vybarvit pár a jejich přívrženců, co nejvěrohodněji. Příjemnou zábavu.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Thor TowersHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Thor Towers
Video se načítá
Ve hře Thor Towers budete mít za úkol postavit opět co nejvyšší stavbu z velkých bloků. Bloky jsou zavěšeny na řetězu, který se houpe, proto musíte vychytat přesně, kdy kvádr pustit na již usazený blok.

SwapsterHra na skóreHra o medaile

24.2.2014
85%
Hra - Swapster
Video se načítá
Zábavu si užijete v této logické hře, ve které bude vaším úkolem prohazovat zlé krabice za hodné tak, aby vždy ty zlé popadaly pryč z plochy. Vždy máte pouze jednu správnou možnost, na kterou musíte přijít. Podaří se vám zdolat všechny levely na 3 hvězdy?

Top BasketballHra na skóreHra o medaile

16.2.2014
83%
Hra - Top Basketball
Video se načítá
Cílem hry Top Basketball je v omezeném časovém limitu nastřílet co nejvíce košů a tak získat vysoké skóre. I když se vám hře zobrazuje směr, kterým míč poletí, trefit koš není vždy zrovna nejlehčí. Navíc před každým hodem změní míč svou polohu.

Epic CoasterHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Zajezděte si na horské dráze! Vaším úkolem je překonat co největší vzdálenost než se zřítíte. Plňte různé úkoly a získejte nejvíce bodů!!

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.

FrozenHra na skóreHra o medaile

22.11.2014
76%
Hra - Frozen
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete spojovat ledové kostky. Kostky k sobě spojujete podle stejného počtu prasklin. Kostky s postavičkou nelze otáčet.

Cubium: nové levely

19.3.2015
93%
Hra - Cubium: nové levely
Video se načítá
Zahrajte si oblíbenou logickou hru a využijte co nejméně úderů, abyste porušili stavbu a získali co nejvíce bodů.

BlosicsHra na skóreHra o medaile

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete sestřelovat zelené kostky z platforem. Čím déle podržíte kuličkuj v zeleném poli, tím bude větší a bude vás stát více bodů. Dávejte si pozor, abyste nesestřelili červené kostky.

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.