Oblíbené hry

Back to Alian Party

18.2.2012
90%
Hra - Back to Alian Party
Video se načítá
Pomozte sympatickému mimozemšťanovi vrátit se na svou loď, kde na něj čeká ta pravá párty. By ale doletěl co nejdál, musí vylepšit svůj stroj a na to potřebuje peníze. Vyleťte co nejvýš, posbírejte co nejvíc peněz a nakupte nové vybavení. Určitě Vás tahle návyková hra bude bavit!

Catch the Candy Mech

29.11.2011
90%
Hra - Catch the Candy Mech
Video se načítá
Povedená a hezky zpracovaná hra Catch the Candy Mech, ve které se budete muset dostat se svým fialovým smajlíkem k cukroví. K dispozici máte ovšem pouze vystřelovací lano, kterým se můžete přitahovat, nebo ho můžete využít k úderům.
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Jako proslulá módní návrhářka se vydáváš nabídnout své zkušenosti do dalších zemí. Vyber si tam tři modely a uprav jim vzhled podle tvé fantazie. Jako módní návrhářka však se však musíš snažit, protože na konci budeš podrobena kritice.

Dump Escape

27.3.2012
87%
Hra - Dump Escape
Video se načítá
Cíl této hry je velmi jednoduchý a to překonat vzdálenost 250 km a dostat se až do cíle. V cestě vám však budou stát různý nepřátelé, které musíte sestřelit dříve, než oni sestřelí vás. Navíc nebudete hrát jen z jednou postavou, ale s třemi a to ve vodě, na souši a ve vzduchu.

Neil the Nail

30.3.2012
95%
Hra - Neil the Nail
Video se načítá
Hra Neil the Nail určitě potěší každého, a to nejen svou pěknou grafikou, ale i velmi dobrou hratelností. V této hře se stanete malým hřebíčkem, který je ohrožován množstvím nepezpečných kladiv a jiných nástrojů. Překonejte všechny nástrahy a pomozte vašim přátelům - ostatním hřebíčkem.

Farm Frenzy 3 Ice Age

7.7.2011
91%
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video se načítá
Určitě znáte oblíbenou hru Farm Frenzy, ve které se staráte o chod farmy. V této pozměněné verzi je princip podobný, farma je ovšem v době ledové. Místo slepic se tak například staráte o tučňáky. Dokážete správně vést farmu tak, aby byla zisková?

Dad n' Me

20.8.2012
66%
Hra - Dad n' Me
Video se načítá
Pusťte se se svým hrdinou - malým chlapcem do pouličních bojů proti ostatním dětem i dospělým v brutální bojovce Dad 'n Me. K dispozici máte jen dva typy útoků, které však můžete kombinovat a vytvářet tak skutečně silné komba. Zničte každého a staňte se pravým pouličním rváčem.

Vrhcáby

15.8.2012
82%
Hra - Vrhcáby
Video se načítá
Je tady oblíbená a velice stará desková hra v online podobě, kde jí přijdete na chuť určitě i Vy. Cílem hry je přesunout všechny své kameny na své území a potom do "domečku". Váš postup určují hody kostkami, podle kterých posouváte vždy jeden nebo dva kameny na volná pole (nestojí tam nikdo, Vaše…

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Sling Wars 2NÁŠ TIP

28.12.2012
80%
Hra - Sling Wars 2
Video se načítá
Užijte si druhý díl výborné vtipné hry Sling Wars, kde bude Vašim cílem zase zničit protivníka tím, že na něj budete házet nejrůznější věci, které najdete. Na začátku si můžete vybrat na kterou stranu se postavít - jestli budete chtít hrát za boží nebo pekelná stvoření.

Sling Wars

26.12.2012
80%
Hra - Sling Wars
Video se načítá
V této výborné oddechovce si budete moct vybrat svého hrdinu i prostředí, ve kterém chcete hrát. Pak už na Vás čeká nelehký úkol kameny a jinými věcmi házet dost přesně, abyste zasáhli svého protivníka. Ke kamenu, klacku nebo i hnízdu plnému vajec dojdete šipkami a když věc zčervená, můžete ji myší…

Two Pipes

24.12.2012
70%
Hra - Two Pipes
Video se načítá
V Skákačky Two Pipes se musíte pohybovat po plošinách různých barev tak, abyste se dostali až k cílovým dveřím. Pokud vezmete nějaký barevný prvek, plošiny dané barvy zmizí, objeví se však plošiny dalších barev. Dokážete zdolat všechny levely?
Hra - Airport Mania First Flight
Video se načítá
Staňte se dispečerem na letišti. V této návykové hře budete navádět na přistání roztomilá letadla, posílat je k terminálu pro nástup a výstup cestujících a znovu je odesílat na cestu. Zvláště v pokročilejších levelech, kdy přibudou letadla i jejich potřeby jako čerpání benzínu nebo opravy, budete…

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Trafficator

17.3.2012
91%
Hra - Trafficator
Video se načítá
Trafficator je pěkně zpracovaná hra, ve které budete řídit dopravu na silnicích a křižovatkách. Můžete libovolně zastavovat auta, avšak nejdůležitější je dávat pozor, aby se nesrazily. Také musíte dávat pozor na chodce, kteří budou přes cestu přecházet.

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.

BlastWave: Lost at Sea

29.5.2012
82%
Hra - BlastWave: Lost at Sea
Video se načítá
Ve hře BlastWave: Lost at Sea se vydáte zachraňovat lidi, kteří se ztratili v oceánu. Lidi musíte dostat až na místo, odkud je vyzvedne helikoptéra a to jen za pomoci vytvoření vodního víru. Dávejte si však pozor na překážky a na nebezpečné zóny plné žraloků.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.