Oblíbené hry

Uphill Rush 7NÁŠ TIP

28.7.2015
93%
Hra - Uphill Rush 7
Video se načítá
Zahrajte si další díl parádní pařby, ve které se budete prohánět na šílených tobogánech. Budete sbírat peníze a body. Za peníze si pak můžete nakoupit různé vzhledy pro člun nebo panáček. Jezdit můžete v noci nebo ve dne.

My Dolphin Show 6

29.6.2020
85%
Hra - My Dolphin Show 6
Video se načítá
V této hře budete předvádět obrovskou vodní show pro diváky. Budete ovládat vycvičeného delfína, který umí parádní kousky a triky. Na vás bude se pokaždé trefit do správných míst.

Makeover Designer 2

10.9.2012
85%
Hra - Makeover Designer 2
Video se načítá
Je tady vynikající oblíkačka, ve které budete upravovat celou mladou rodinu? Jak bude vypadat žena, muž i jejich malé dítě? Vyberte jim podle sebe ten nejlepší účes, oblečení i doplňky, aby jim to opravdu společně slušelo.

Snail Bob 5: Love StoryNÁŠ TIP

15.11.2013
96%
Hra - Snail Bob 5: Love Story
Video se načítá
Máme tu opět našeho šnečka Boba a s ním i spousty dobrodružství! Čeká na vás několik desítek úrovní, ve kterých budete muset překonat mnoho záludných překážek. Odměna vás však nemine, vaše cesta totiž směřuje k vaší milované.
Hra - Fashion Studio Rio Carnival
Video se načítá
V Riu se bude konat karneval a vaším úkolem je navrhnout pro dívky nové modely. Nejdříve si ho vytvoříte jen na papíře a pak se můžete pustit do šití. Nakonec si svůj outfit můžete vylepšit doplňky a pěkným účesem.

Elsas Valentine Day

2.3.2015
79%
Hra - Elsas Valentine Day
Video se načítá
Elsa si užije velmi pěkný Valentýn. Dokážete si poradit s přípravou dárku pro ni? Můžete vyrobit pěkný hrneček nebo připravte něco dobrého na zub. Dalším krokem je úprava Jacka, který musí v tento den vypadat opravdu skvěle.

Shape Fold

10.12.2012
72%
Hra - Shape Fold
Video se načítá
Shape Fold je logická hra připomínající puzzle, ve které bude vaším úkolem složit různé geometrické tvary a obrazce. Jednotlivé části skládačky jsou však navzájem pospojovány, takže je potřeba vše promyslet a části složit ve správném pořadí.

Sailor Senshi

27.2.2014
92%
Hra - Sailor Senshi
Video se načítá
Sailor Senshi jde do války a proto potřebuje vybrat oblečení a účes. Účes můžete všemožně skládat a barvit omezenější výběr je v oblečení, které však můžete vylepšit doplňky a barvami.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

3D Fashion Model

22.10.2012
90%
Hra - 3D Fashion Model
Video se načítá
Připravte celou módní přehlídku s mnoha super modely podle vlastní fantazie. Každou modelku zvlášť připravíte od účesu až po boty a doplňky. Všechno si jistě užijete o to víc, že na Vás čeká 3D grafika a tak modelky uvidíte tentokrát ze všech stran ;)

Basketball Street

19.5.2014
75%
Hra - Basketball Street
Video se načítá
Zahrajte si tuto sportovní hru, ve které budete hrát basketbal na ulici. Stačí pouze kliknout, nastavit trajektorii přímo do koše a znova kliknout. Máte na to se pokaždé trefit?

New House Decoration

22.7.2014
72%
Hra - New House Decoration
Video se načítá
V této hře budete mít možnost vyzdobit krásný dům a několik místností. Vyberte to správné zařízení a nábytek do místností. Také tam budete moct dát i zvířata a jejich paničky. Je jen na vás, co uděláte s tímto domečkem.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…
Hra - Alice in Wonderland Follow The White Rabbit!
Video se načítá
Oblečte si známou kreslenou postavičku Alenku, která čeká na vaše moderní tipy. Podaří se vám ji změnit, ale její zachováte její styl?

Uphill Rush 2

23.3.2012
87%
Hra - Uphill Rush 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou závodní hru Uphill Rush, která nejen díky své grafice bude určitě bavit nejen kluky. Vaším úkolem, co nejlépe přejít na motorce trať a získat, co nejvíce bodů. Za získané body si můžete později kupovat i lepší motorky a další vybavení. Body získáváte i za akrobatické kousky,…

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

My Dolphin show 5

26.1.2015
94%
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Zahrajte si další parádní díl hry, ve které se budete jako delfín předvádět lidem. Vaším úkolem bude ukazovat různé atrakce, balónky, kruhy a podobně. Hlavně se snažte získat co nejvíce publika.

Barbie Christmas Date

24.3.2014
82%
Hra - Barbie Christmas Date
Video se načítá
Barbie Christmas Date je oblíkačka s vánoční tématikou, ve které bude vaším úkolem obléci zamilovaný pár. Na výběr budete mít množství šatů, účesů, bot i rozličných šperků. Snažte se přitom, aby pár navzájem ladil a výsledný obrázek si můžete pak uložit či vytisknout.

Mummy MojoHra na skóreHra o medaile

26.11.2013
76%
Hra - Mummy Mojo
Video se načítá
Objevte poklady starověkého Egypta! V této hře hrajete za mladého chlapce s jetpackem. Nebude to tak jednoduché, protože cesta je poseta překážkami a nepřáteli! Snažte se jim vyhýbat, než budete mít na zbraň. Krom jiné máte i mocný amulet, kterým můžete vracet čas! Zvládnete doletět až na konec?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.