Oblíbené hry

Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Puzzle Freak 2

29.8.2014
77%
Hra - Puzzle Freak 2
Video se načítá
Puzzle Freak je hra ve které se pobavíte, ale i použijete mozek. Budete hrát společně s jiným hráčem a vaším úkolem je, dostat panáčka do cíle. Ale nebudete to tak jednoduché, aby se tak stalo potřebujete splnit různé úkoly.

Clickplay 3

17.5.2013
75%
Hra - Clickplay 3
Video se načítá
Pokračování série miniher Clickplay nám přinesla 3. díl, který Vás určitě bude bavit. Najděte šipku a posouvejte se dál hrou. Rozluštěte hádanky a dokončete hru s co nejmenším počtem kliknutí. Dokážete rozluštit všechny?

ClickPLAY Rainbow

26.10.2012
76%
Hra - ClickPLAY Rainbow
Video se načítá
Skvělá logická hra, ve které budete řešit mnoho mini – her. V každé mini hře budete muset přijít na to, jak se dostat do dalšího kola. Každá hádanka má jinou obtížnost. Tak si zahrajte!

Bone Sniffer

19.11.2011
84%
Hra - Bone Sniffer
Video se načítá
Ve hře Bone Sniffer budete muset tentokrát zapojit své logické myšlení, jedině tak můžete získat pro tohoto pejska kost, kterou mu ukradli. Procházejte jednotlivými částmi hry, ve kterých musíte vždy splnit určitý úkol a najít řešení situace.

Abuba The Alien

18.8.2013
88%
Hra - Abuba The Alien
Video se načítá
Vyzkoušej si hru od PencilKids, ve které budeš zachraňovat malého roztomilého zeleného mimozemšťana, který ztroskotal na naší planetě. Chce se dostat domů a ty mu máš pomoci. Jde o velmi náročnou adventuru, ve které musíš umět dobře kombinovat předměty a snažit se vymyslet, jak postupovat dál.

Escaping the Prison

10.7.2012
75%
Hra - Escaping the Prison
Video se načítá
Být zavřený ve vězení není žádná výhra. Naštěstí existuje hned několik způsobů, jak se dostat na svobodu. S pomocí zásilky, která vám došla na vaši celu se musíte pokusit o útěk. Celkově existují 3 různé způsoby, jak se vám to může podařit. Najdete je všechny?

Elsa Drum Lesson

11.7.2015
70%
Hra - Elsa Drum Lesson
Video se načítá
Elsa chodí na hudební lekce protože se chce naučit hrát na bubnech. Pomozte jí se změnou stylu a výběrem oblečení.

Angelas Closet

29.9.2015
76%
Hra - Angelas Closet
Video se načítá
Vyberte Angele to nejlepší co najdete v jejím šatníku. Bude třeba dávat pozor na to, aby všechny díly ladily k sobě. V první části jí také musíte pomoci nalézt několik věcí.

Cat Shmat

16.5.2014
77%
Hra - Cat Shmat
Video se načítá
Logická hra jménem Cat Shmat tě určitě nezklame. Zkus pomoci kočičce získat její oblíbený pamlsek. Toho dosáhneš správným rozmístěním herních prvků. V každém kole prvky přibývají a také se objevují nové. Dokážeš se dostat přes všechna kola?

Acerte o Laco

21.2.2014
77%
Hra - Acerte o Laco
Video se načítá
Naučte se, jak se správně zavazují tkaničky od tenisek a vyzkoušejte si všemožné styly, které si můžete vyzkoušet i na svých vlastních. Příjemnou zábavu.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Slither.io

2.5.2016
76%
Hra - Slither.io
Video se načítá
V této hře se snažíte vykrmit hada do co největší délky a velikosti. Rostete tak, že sbíráte barevné kuličky. Pozor si musíte dávat na ostatní hady, do kterých nesmíte narazit.

Celsium

8.9.2013
80%
Hra - Celsium
Video se načítá
Celsium je super logická hra, která vás pobaví. Hrajete za kostku ledu, se kterou musíte vysbírat v každém levelu, nejlépe všechny modré kuličky. Ze začátku to bude jednoduché, ale později budete čelit větším a horším překážkám. Kostku můžete i změnit do tekutého nebo plynného stavu, když se…

Alxemy

10.1.2012
92%
Hra - Alxemy
Video se načítá
Tato propracovaná hra s krásnou grafikou Vás určitě chytne. Budete totiž muset hledat správné kombinace původních čtyř základních elementů (a dále těch co vytvoříte), abyste obnovili život na planetě Zemi. Například z větru a vody vzniknou oblaka. Zvládnete vytvořit všech 119 prvků?

Transylvania

24.3.2012
90%
Hra - Transylvania
Video se načítá
Transylvania je povedená adventura, ve které bude vaším úkolem pomoci Mr.. Potato překonat překážky a dostat se do bezpečí. Klikáním na různé předměty ve správném pořadí se vám otevře cesta do další scénky.

Full Moon

12.12.2014
85%
Hra - Full Moon
Video se načítá
V této adventuře budete pomáhat malému králičkovi sehnat potravu. Na pohled to vypadá, jako jednoduchá adventura, ale nebude snadné se dostat až na konec.

Rolling Ghosts

4.8.2013
89%
Hra - Rolling Ghosts
Video se načítá
Přinášíme vám bezvadnou logickou hru, která se bude určitě líbit. Vaším úkolem bude znovu oživit duchy. Každý level musíte zajistit, aby ani jeden z nich nespadl dolů. Když uvidíte fialové koule tak se snažte své příšerky nastavit tak, aby shodili tu fialovou kouli. Hra má spoustu levelů, které…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.