Oblíbené hry

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.

Happy Builder

21.11.2011
83%
Hra - Happy Builder
Video se načítá
Cílem této hry je v každém levelu postavit věci na své místo, podle předlohy. K dispozici máte jeřáb, kterými můžete jednotlivé části skládat tak, jak je potřeba. Čím dříve se vám to podaří, tím více bodů získáte.

Ice Run

20.6.2013
84%
Hra - Ice Run
Video se načítá
Ice Run je zábavná hra, ve které hrajete za tučňáka, který závodí na snowboardu, jenže máte před sebou spoustu soupeřů, kteří se s vámi nebudou vůbec párat. Sbírejte žluté hvězdičky, za ty máte body, modré vám pomůžou s protivníky. Když na ně najedete tak máte 3 střely, na dráze jich najdete…

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.

Conquer Antartica

17.12.2014
71%
Hra - Conquer Antartica
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete potřebovat dobrou mušku. Budete mít za úkol shodit tučňáky na protějším ledovci. Na výběr máte několik druhů zbraní. Dávejte si však pozor, aby vás neshodili dříve.

Out Of Wind

4.9.2013
86%
Hra - Out Of Wind
Video se načítá
Byla jednou jedna vesnice, která se měla skvěle. Jejich společnost čerpala energii z větrných mlýnů, ale jednoho dne vítr přestal foukat. Pomozte jim aktivovat větrné mlýny za pomocí ozubených kol v podzemí, které musíte šikovně složit, abyste je opět nastartovali. Zvládnete všechny levely?

Hexxagon

14.4.2012
70%
Hra - Hexxagon
Video se načítá
Přinášíme vám známou logickou hru Hexxagon, kterou si můžete zahrát proti počítači nebo s kamarádem. Oba hráči mají na začátku stejný počet kamenů. Vítězem se stává ten, kdo má po obsazení všech políček hrací plochy více kamenů. Pokud s kamenem posunete na vedlejší hrací políčko kámen se naklonuje.
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
Elza potřebuje opět vaši pomoc s výběrem účesu, šatů a doplňků. Uděláte její celkový makeover?
Hra - Ice Princess vs Fire Princess
Video se načítá
Vytvořte si ledovou královnu a její opak. Pro každou z nich můžete vybrat make-up a oblečení. Nezapomínejte ani na doplňky, které jsou jedinečné.

Taylor Swift Make Over

11.1.2013
69%
Hra - Taylor Swift Make Over
Video se načítá
Znáte Taylor Swift? I pokud tato celbrita Vaší pozornosti nějakým způsobem unikla, určitě si užijete super hru, ve které budete most uplatnit svou fantazii a stylistické schopnosti. Je totiž jen na Vás, jaký účes, barvu vlasů i očí a celkový make up jí zvolíte. Vybrat pro ni můžete i nejrůznější…

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

The Magician

10.5.2013
80%
Hra - The Magician
Video se načítá
Chtěly jste se někdy stát slavnou kouzelnicí? Teď máte příležitost odhalit ta nezapeklitější iluzionistická čísla. Pozorně si prohlédněte triky a zkuste jim přijít za pomici klikání na správné věci na kloub. Dokážete to?

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Sushi Cat

10.11.2012
83%
Hra - Sushi Cat
Video se načítá
Pomozte hladové kočce v získání lahodného sushi v logické hře Sushi Cat. Kočku je potřeba na správném místě a v pravý čas pustit, aby se odrážením od stěn a od různých herních prvků dostala k co největšímu počtu kousků sushi. Také je důležité, kam kočka dopadne, protože to rozhodně o počtu bodů,…

Baby Hazel Fancy Dress

15.8.2014
91%
Hra - Baby Hazel Fancy Dress
Video se načítá
Hazel se chystá na divadelní představení, kde musí ukázat svůj kostým. Rozhodla se pro kostým páva. Pomozte jí s nákupem a výrobou.

Typing Defense

12.5.2012
71%
Hra - Typing Defense
Video se načítá
V této postřehové hře si vyzkoušíte, jak rychle umíte psát na klávesnici a zároveň anglická slovíčka. Vašim úkolem bude bránit planetu Zemi, před narážejícími meteority. Abyste je ale sestřelili, musíte správně opsat slovo, které k nim náleží. Zvládnete to?

Candy Fabric

27.5.2014
80%
Hra - Candy Fabric
Video se načítá
Vyráběj zmrzlinu na přání! Je důležité vybrat správný kornoutek, příchuť zmrzliny i obal na zmrzlinu. Na přípravu máš v každém kole opravdu málo času, takže se musíš ohánět.

Cut The Rope

22.9.2013
85%
Hra - Cut The Rope
Video se načítá
Milovníci mobilních her jistě znají hru Cut The Rope. Nyní ji přinášíme i my. Cílem hry je nakrmit malou příšerku pomocí bonbónků. Během hraní také sbírejte hvězdičky. Pokud kolo dohrajete na tři hvězdy, dosáhnete nejvyššího skóre. V pokročilých kolech je obtížnost zvýšena díky změnám v gravitaci a…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.