Oblíbené hry

Pheus and Mor

6.11.2012
89%
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Graficky perfektně zpracovaná logická hra Pheus and Mor potěší každého, kdo má rád logické skákačky. Vaším úkolem totiž bude pomoci malému chlapci a jeho psovi najít cestu k cílové bráně. Překonat všechny překážky je možné pouze vzájemnou spoluprací postav, takže se hra hodí i pro dva hráče.
Hra - Super Barbie Gymnastics Contest
Video se načítá
Barbie, Popelka a Rapunzel se chtějí zúčastnit gymnastického soutěže, oblečte si každou z nich, aby vypadaly nádherně.

Pet House Story

21.12.2015
68%
Hra - Pet House Story
Video se načítá
Pomoz třem zvířátkům s výstavbou nového domu, o který přišli kvůli tornádu. Nejdříve musíte nakoupit potřebné věci na stavbu, vyčistit zahradu a nakonec se můžete pustit do stavby. Pomozte jim co nejrychleji, aby se mohli nastěhovat.

Wrrrmz!

17.8.2013
80%
Hra - Wrrrmz!
Video se načítá
Máme tu další parádní logickou pařbu, ve které se budete muset dostat s žížalou do domečku. Než se však dostanete do domečku, budete muset žížalu omotat kolem hub, tak aby se zbarvily modře.

Red Velvet Cake

8.12.2013
93%
Hra - Red Velvet Cake
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutný koláček , po kterém se vám budou sbíhat sliny . Postupný návod , jaké suroviny budete potřebovat a míchat, naleznete v levém dolním rohu . Nezapomínejte ani na to, že když budete chtít nalít tekuté ingredience, musíte je nejprve otevřít. Nakonec se společně se Sárou…

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…

PupzzleHra s oceněním

13.3.2014
81%
Hra - Pupzzle
Video se načítá
Pupzzle je logická hra pro nejmenší, ve které bude vaším úkolem pomoci malému smutnému pejskovi. Rozveselíte ho tím, že mu budete pomáhat v jednotlivých kolech. Kola které se ve hře nachází jsou z praktického života. Abyste kolo prošli musíte používat nejen mozek, ale i správný postup. Dokážete…

Blob's Story

22.8.2013
87%
Hra - Blob's Story
Video se načítá
Máme tu pro vás logickou hru, ve které bude vaším hlavním úkolem dostat vaši kuličku k té druhé. Šikovně odřízněte lano tak, aby kulička po cestě k té druhé vysbírala nejlépe všechny 3 kytičky. Zvládnete v každém levelu sesbírat všechny 3 a šťastně se shledat s tou druhou?
Hra - Fashion Studio Rio Carnival
Video se načítá
V Riu se bude konat karneval a vaším úkolem je navrhnout pro dívky nové modely. Nejdříve si ho vytvoříte jen na papíře a pak se můžete pustit do šití. Nakonec si svůj outfit můžete vylepšit doplňky a pěkným účesem.

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.
Hra - Elsa Goes Horseback Riding
Video se načítá
Elsa je vaše oblíbená postava, dnes se chystá na výlet se svým koněm. Vaším úkolem bude jí nalíčit, učesat a vystrojit na tuto příležitost.

Kawairun

21.12.2014
90%
Hra - Kawairun
Video se načítá
Zkuste si zahrát Kawairun, tato hra otestuje vaše schopnosti. Na začátku si musíte vytvořit postavu a pak začne pořádné dobrodružství. Vaším úkolem bude proběhnout s tímto panáčkem všemi nástrahami, které na vás čekají! Dokážete se dostat co nejdále to jen půjde?

Šípková Růženka

2.6.2012
69%
Hra - Šípková Růženka
Video se načítá
Jak by podle Vás měla vypadat Šípková Růženka ve svém dlouhém spánku? Vyberte jí ty nejzajímavější šaty, vlasy i doplňky a nakonec ji nechce zarůst květy podle svého výběru...

New Cinderella Shopping

14.9.2015
53%
Hra - New Cinderella Shopping
Video se načítá
Popelka potřebuje nové šaty na ples. Pomoz jí v obchodě s výběrem a zakoupením.
Hra - Elsa Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Vytvoř Else z filmu Ledové království co nejpěknější účes. K dispozici máš spoustu nástrojů jako nůžky, barvy na vlasy, kulmu, žehličku na vlasy a podobně. Je jen na tobě, jak bude Elsa vypadat!
Hra - Rescuer Of SoulsRescuer Of Souls
Video se načítá
Dokážete se proplést mezi všemi překážkami, které jsou na trati? Cílem je posbírat všechny bílá kolečka a poté se dostat k portálu, který je teleportem do dalšího kola. Někdy to chce i trochu trpělivosti.
Hra - Snoring 2: Winter Edition
Video se načítá
Zahrajte si skvělé zimní pokračování skvělé hry Snoring. Vaším úkolem v této hře je probudit spícího slona. K dispozici budete mít několik zvířátek, které Vám v tomto úkolu jistě pomohou.

Born To Be Big

29.8.2014
48%
Hra - Born To Be Big
Video se načítá
Staňte se malou rybičkou v moři a pomozte jí vyrůst až do dospělosti tím, že budete jíst menší rybičky a chutné dobroty. Ale pozor musíte se vyhýbat velkým rybám, které by naopak mohly sníst vás.

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.