Oblíbené hry

Impulse J5: nightHra na skóreHra o medaile

25.4.2013
76%
Hra - Impulse J5: night
Video se načítá
Výborná oddechovka, která zaručeně pobaví. Cílem hry je postavit co nejvyšší stavbu, aniž by vám spadla, k tomu máte omezený materiál. Čím vyšší stavba, tím vyšší skóre. Dokážete nahrát to nejvyšší skóre?
Hra - Snoring 2: Winter Edition
Video se načítá
Zahrajte si skvělé zimní pokračování skvělé hry Snoring. Vaším úkolem v této hře je probudit spícího slona. K dispozici budete mít několik zvířátek, které Vám v tomto úkolu jistě pomohou.

Snoring

19.9.2012
80%
Hra - Snoring
Video se načítá
Tato výborná logická hra je vhodná i pro nejmenší hráče. Má krásnou animovanou grafiku milých zvířátek a Vašim úkolem bude v každém kole shodit z útesu sympatického slona. Aby se Vám to podařilo, budete do něj muset strčit některým menším zvířátkem, jehož kutálení, skok nebo pád si budete muset…

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.

I Can Fly

17.4.2013
78%
Hra - I Can Fly
Video se načítá
Pomozte prasátku ve hře I Can Fly překonat všechny překážky a vyletět až na měsíc. Na první pokus se vám to dozajista nepodaří, avšak s řadou vylepšení, které můžete kupovat za nasbírání peníze se do cíle určitě dostanete. Koupit můžete nejen lepší křídla, ale i ochranu proti překážkám či další…

Papa Louie 2

20.8.2013
80%
Hra - Papa Louie 2
Video se načítá
Ve druhém díle skákačky Papa Louie 2 se jako legendární kuchař vydáte na nebezpečnou cestu, abyste zachránili všechny zákazníky, které unesl váš úhlavní nepřítel. Po cestě se musíte vyhýbat mnohým překážkám a zároveň bojovat s geneticky zmutovanou zeleninou.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Pomozte jednomu ze členů velké rodiny smutných opiček najít všech patnáct ztracených potomků a vrátit je do jejich košíku. Nebude to ale vůbec jednoduché. Malinké opičky se v zimním městě můžou skrývat opravdu kdekoliv a od Vás to bude vyžadovat hodně důvtipu, abyste rozluštili logiké hádanky a…

Niwit Slide

10.10.2013
70%
Hra - Niwit Slide
Video se načítá
Milovníci zimních radovánek a sportů si budou moci užít spoustu zábavy díky hře Niwit Slide. Stoupnete si totiž na snowboardové prkno a můžete vyrazit na svah. Přes jámy v ledu musíte přeskákat. Také se vyhněte červeným šipkám, které jsou určeny ke zpomalení. Snažte se naopak sbírat ty zelené, které…

Gold Miner Vegas

3.7.2013
82%
Hra - Gold Miner Vegas
Video se načítá
Náš slavný a oblíbený zlatokop se opět vrací, ale tentokrát se objevíte v legendárním městě Las Vegas! Hra je pořád stejná, vytěžte do minuty co nejvíce zlata a diamantů. Za utržené peníze si můžete do dalšího kola koupit vylepšení, ale pozor neutraťte vše! Tak kdo z vás bude nejlepší?

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.

My Dolphin Show 7NÁŠ TIP

15.7.2020
85%
Hra - My Dolphin Show 7
Video se načítá
Máme tu pro vás už 7. díl této super hry, kde se budete předvádět s delfínem. Proveďte všechny triky na výbornou a získejte co nejvíce bodů!

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Rollercoaster Rush

9.6.2013
72%
Hra - Rollercoaster Rush
Video se načítá
Rollercoaster Rush je oddechovka, u které se určitě zabavíte. V této hře bude vaším úkolem dopravit v pořádku všechny cestující na horské dráze. Dávejte si pozor, abyste je po cestě nevysypali. Doporučujeme pouštět plyn, nemá smysl brzdit, akorát přijedete o body. Jezděte agresivně a zároveň…

Thrill Rush 2

27.7.2013
86%
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Thrill Rush 2 je druhý díl postřehové hry, který vás opět zavede do zábavního parku, kde si můžete spolu s hlavním hrdinou či hrdinkou zajezdit na horské dráze. Dávejte si přitom pozor na různé překážky, které vám stojí v cestě a také se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

Ambulance Truck Driver

21.6.2013
81%
Hra - Ambulance Truck Driver
Video se načítá
V této hře se stanete neohroženým řidičem sanitky, který musí zdolávat opravdu těžký terén, aby se dostal k pacientům a zpět. Snažte se pacienty co nejméně poranit na cestě zpět do nemocnice. Za vydělané peníze můžete upravovat sanitku. Nejste omezeni časem, takže se snažte co nejméně poranit…

Warpy 2

24.10.2011
75%
Hra - Warpy 2
Video se načítá
Warpy sice není klasická hra pro holky, ovšem určitě spoustu z vás zabaví. Je zde totiž několik levelů a v každém se musíte dostat do portálu, který je umístěn různě po herní ploše. Abyste se k němu dostali, je potřeba různě projít a proskákat se přes překážky. Zajímavostí je to, že když se…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.