Oblíbené hry

Hra - Paws to Beauty: Arctic Edition
Video se načítá
Postarejte se o jedno ze 4 zvířátek ze zimních krajů. Pečovat můžete o ledního medvěda, tuleně nebo tučňáka. Musíte je umýt, usušit a učesat. Nakonec můžete přidat nějaký doplněk.
Hra - Black Forest Cake Cooking
Video se načítá
Upečte ten nejlepší čokoládový dort. Podle návodu ve hře si první připravte těsto, to potom ve formách upečte, správně navrstvěte a nakonec si užijte zdobení. Hra je velice zábavná a třeba Vás bude inspirovat a zkusíte péct i samy doma.

Barbie Rooftop Party

8.5.2014
72%
Hra - Barbie Rooftop Party
Video se načítá
Pomozte Barbie s výběrem oblečení na slavnost, které se má zúčastnit tuto noc.
Hra - Barbie Ice Skating Princess
Video se načítá
Vyberte pro Barbie make-up, účes a krásné šaty, aby se mohla jít bruslit na led s Kenem. Bude se jí líbit?

Barbie Real Cosmetics

25.9.2014
89%
Hra - Barbie Real Cosmetics
Video se načítá
Postarejte se o Barbie a dodejte jí pleti potřebné zábaly a různé procedury, aby vypadala opět krásně. Nakonec jí můžete vybrat pěkný make-up.

Make Me a Model

25.11.2012
93%
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Každá mladá slečna dnes již jistě ví, jak se správně postarat o pleť. Své umění budete moct uplatnit v této hře, kde budete přetvářet zanedbanou dívku v krásnou modelku. Po vyčištění a ozdravení pleti na Vás čekají kreativní úkoly jako vybrat dívce nejlepší oblečení, účes a líčení.

Princess Sneakers

16.2.2016
79%
Hra - Princess Sneakers
Video se načítá
Oblečte princezny ležérní a přizpůsobte celý outfit moderním teniskám, které jsou z celkového oblečení nejvýraznější. Bude každá z nich jedinečně krásná?

Bad Ice-Cream 3

1.2.2016
67%
Hra - Bad Ice-Cream 3
Video se načítá
Princip hry je jednoduchý musíte posbírat ovoce, které se vám v hra bude objevovat. jednoduché už nebude to, že se během sklizně musíte vyhnout nepřátelům, který se vás budou snažit zničit. Jedinou vaší ochranou je to, že můžete kostky vytvářet, ale i ničit. Zvládnete hru dohrát až do konce?
Hra - Cinderella' s Disney Shoes
Video se načítá
Popelka se rozhodla ozdobit své jednoduché boty, ale netuší jak by je měla ozdobit. Pomozte jí s dekorací, aby si nové boty mohla dát na sociální síť.
Hra - Cool Niall Horan Makeover
Video se načítá
Šílíš po One Direction? To se ti dozajista bude líbit tato hra s Niallem Horanem. Tento skvělý irský zpěvák se totiž chce trochu upravit. Pomož mu zbavit se černých teček, akné a různých dalších neplech na pleti, aby sis ho pak mohla upravit podle svých představ.
Hra - Zayn Malik Date Simulator
Video se načítá
Zažijte rande se Zaynom Malikem a pokuste se ho sbalit a získat od něj vytoužený polibek. Podaří se vám to, nebo vás na prvním rande odmítne?

Parachute Couple Fun

8.1.2016
72%
Hra - Parachute Couple Fun
Video se načítá
Oblékněte tento pár do hezkého oblečení. Dejte si záležet a vyberte jim to nejlepší na sebe.

Western ShooterHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Western Shooter
Video se načítá
Sestřelte co nejvíce letících láhví! Body získáte i za sestřelení terče, který má sova. Dávejte si pozor na letící rybu, tu nesestřelujte.
Hra - Barbie’s Princess Model Agency
Video se načítá
Barbie potřebuje vybrat nejlepší modelku a rozhoduje se mezi Jasmínou, Elsou a Ariel. Vyberte si jednu z nich a zahrajte se na modelku. Nejdříve musí Barbie vidět, jestli víte pózovat a nakonec zda se umíte obléci správně na molo. Nakonec si Barbie vybere jednu z nich, bude to vaše modelka nebo…
Hra - My Little Pony Shoes Designer
Video se načítá
Poníci potřebují novou kolekci bot, která by se k nim hodila. Navrhněte jim nové boty a ozdobte jejich pěknými barvami a dekoracemi, aby se jim líbily.
Hra - Ever After High Briar Beauty Dress Up
Video se načítá
Briar se chystá na školní besídku společně s kamarády. Pomozte jí s přípravou na tuto událost a udělejte z ní kočku.
Hra - Ever After High Duchess Swan Dress Up
Video se načítá
Duchess Swan z Ever After High by ráda vypadala jinak. V tom jí máš pomoci ty. Vybereš některé z pěkných šatů, nebo raději zkombinuješ top a sukni? A co doplňky? Vše je jen na tobě.

Barbie & Elsa BFFs

28.12.2015
86%
Hra - Barbie & Elsa BFFs
Video se načítá
Barbie a Elsa se stali nejlepšími kamarádkami a chtěli by se na sebe podobat. Vyberte jim podobný make-up a oblečení, aby vypadaly společně krásné.

Hamster KingdomNÁŠ TIP

10.12.2014
98%
Hra - Hamster Kingdom
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastního křečka? Křeček je však náročné zvířátko. Musíte mu koupit klec, hračky, krmení a také může být nemocný. Všechno je to velmi nákladné a vy nemáte ani korunu. Tak šup vydělávat penízky!

Prince of Persia

22.11.2015
94%
Hra - Prince of Persia
Video se načítá
Zahrajte si kultovní hru s malým princem, který mě za úkoly zachránit princeznu. Aby se k ní dostal musí překonat několik překážek a zlikvidovat nepřátel. Podaří se vám k ní dostat včas?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.