Oblíbené hry

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Style Your Feet

16.12.2012
87%
Hra - Style Your Feet
Video se načítá
Lakujete si rády nehty? V této hře si určitě přijdete na své. Na výběr budete mít z laků mnoha barev a druhů, od normálních jednobarevných, přes duhové až po opravdu zajímavé vzorované. Nalakovat a ozdobit přitom budete moct nejen nehty na rukou, ale i na nohou. A to není všechno. K super ozdobám…

Frosty Cake

4.2.2014
69%
Hra - Frosty Cake
Video se načítá
Frosty Cake je dekorační hra, ve které budete zdobit a upravovat dort. Vyberte různé barvy na patra a polevy. Vyberte jak bude vypadat stůl a zdobení. Záleží jen na vás, jak bude dort vypadat.

Bella's Wedding Cake

4.11.2012
86%
Hra - Bella's Wedding Cake
Video se načítá
Upečte si super krásný svatební dort. První si vyberte tvar, který Váše třípatrové kuchařské dílo bude mít a pak se pusťte do přípravy těsta. Nebojte se, že byste to nezvládly, hra Vás velice podrobně navede. Po upečení všech tří pater nastane ta nejzábavnější část - zdobení. Každému z pater zvlášť…

Cake Decoration

8.12.2013
98%
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Chtěli byste být cukrářkou? Vyzkoušejte si tuto práci s hrou Cake Decoration, kde máte na výběr mnoho dekorací, které můžete všemožně kombinovat. Na dort můžete například napsat, i věnování a pokud se vám nebude líbit, začít můžete od začátku.
Hra - Fashion Studio Kimono Dress
Video se načítá
Vytvořte si své vlastní kimona, které byste chtěli nosit. Nejdříve si ho navrhnete na papír a pak se můžete pustit do šití. Nakonec ho můžete upravit doplňky a účesem.

Angry Cat Hair Salon

19.3.2015
77%
Hra - Angry Cat Hair Salon
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem vytvořit účes rozzlobených kočičce. Výběr barvy a střihu je jen na vás, podaří se vám vytvořit ten nejkrásnější?

Elsa Pets Fashion Show

10.7.2015
72%
Hra - Elsa Pets Fashion Show
Video se načítá
Elsa se rozhodla, že si upraví své miláčky, aby byly ještě krásnější. Pomůžete jí, abyste jí usnadnili práci?
Hra - Design Rapunzel's Princess Shoes
Video se načítá
Princezna Rapunzel by potřebovala pomoci s návrhem a designem vysokých podpatek. Pomozte jí s návrhem, aby vypadaly krásně.

Elsa Shoes Design

9.6.2015
81%
Hra - Elsa Shoes Design
Video se načítá
Elsa si zničila své oblíbené boty a proto je potřebuje nahradit. Navrhněte její nové boty, které by měla nosit.
Hra - Kendall Jenner Sneaker Fashion
Video se načítá
Pomozte Kendall s výrobou pohodlných tenisek, které potřebuje k dennímu využití. Na vás je, abyste vybrali tvar, barvu a různé dekorace.

Barbie Goes Skating

21.12.2015
72%
Hra - Barbie Goes Skating
Video se načítá
Barbie bude soutěžit jako krasobruslařka a proto potřebuje pomoci s výběrem účesu a vhodného oblečení. Pomůžete jí?
Hra - Barbie Pearl Princess Makeover
Video se načítá
Vytvořte ze všední princezny krásnou krůta vílu, za kterou by se otočil každý. nejdříve její vyberete make-up a nakonec i pěkné oblečení a doplňky.

Impulse J5: nightHra na skóreHra o medaile

25.4.2013
76%
Hra - Impulse J5: night
Video se načítá
Výborná oddechovka, která zaručeně pobaví. Cílem hry je postavit co nejvyšší stavbu, aniž by vám spadla, k tomu máte omezený materiál. Čím vyšší stavba, tím vyšší skóre. Dokážete nahrát to nejvyšší skóre?

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

Freeway Fury 3

30.9.2014
64%
Hra - Freeway Fury 3
Video se načítá
Máme tu již 3. pokračování skvělé hry, ve které kradete na dálnici auta. Jakmile jste v jednom autě, vaším úkolem je přeskočit na další auto a dostat body. Na čím více aut skočíte na jeden zátah, tím více bodů dostanete. Máte na to omezený čas.

Dreamhouse Quiz

23.5.2014
70%
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Zajímá tě, v jakém domě bys jednou mohla žít? Vyplň kvíz a zjistíš to hned! K testu je ale potřeba znalost angličtiny, možná se ti bude hodit pomoc rodičů.

My Perfume Quiz

15.1.2014
63%
Hra - My Perfume Quiz
Video se načítá
Zjistěte za pomoci malého testu, jaká vůně a parfém se k vám nejvíce hodí. Stačí odpovědět na pár zajímavých otázek a za pár minut se dozvíte odpověď.
Hra - Which Disney Character Is Your Bff?
Video se načítá
Se kterou postavičkou z Disney by sis rozuměla nejvíc? Zjisti to za pomoci malého testu, který si uděláš za 5 minut. Myslíš si že test ukáže správně?

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.