Oblíbené hry

Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.

Bongo BallsHra na skóreHra o medaile

17.6.2014
67%
Hra - Bongo Balls
Video se načítá
Máme tu skvělou zuma pařbu! Střílejte barevné kuličky do hada tak, abyste vždy vytvořili tři stejné, které pak mohou zmizet. Dávejte si pozor, aby vám had neutekl do díry.

Winter Boots Cleaning

13.2.2014
86%
Hra - Winter Boots Cleaning
Video se načítá
Zima je tu a s ní přichází i mnoho bláta a špíny. Vaše boty také podle toho vypadají. Vaším úkolem bude vyčistit obě boty, jak levou, tak pravou. K dispozici budete mít několik prostředků na čištění a krémů. Jakmile boty vyčistíte, zbyde vám čas na nalíčení a obléknutí.

PlumetHra na skóreHra o medaile

18.9.2014
60%
Hra - Plumet
Video se načítá
Zahraj si hru jménem Plumet. Budeš muset s panáčkem přeskočit co nejvíce pater, přičemž s každou úrovní se rychlost zvyšuje. Také můžeš zkusit získat bonusový vzhled pro panáčka.

The ElevatorHra na skóreHra o medaile

5.7.2014
70%
Hra - The Elevator
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru s názvem The Elevator. V této hře budete muset vozit lidi ve výtahu z patra do patra. Pater je ve hře 30. Nenechte lidi čekat, jinak prohrajete.
Hra - Disney Princess Beauty Pageant 2
Video se načítá
Připravte podruhé princezny na královský ples, aby si našly své princů. Vyberte jim oblečení a moderní účesy.

Elsa Wedding Party

20.3.2015
59%
Hra - Elsa Wedding Party
Video se načítá
Elsa má dnes svatbu a proto chce vypadat romanticky a krásné. Pomůžeš jí s výběrem nového účesu, šatů a doplňků, aby se z ní stala krásná nevěsta?

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Disney Girls Night Out

22.11.2015
90%
Hra - Disney Girls Night Out
Video se načítá
Ariel a Elsa se chystají ven hledat noční život a proto si potřebují vybrat krásné šaty a nový make-up, pomozte jim s tím a vyberte jim něco přitažlivé.

Halloween RideHra na skóreHra o medaile

6.5.2014
73%
Hra - Halloween Ride
Video se načítá
Další skvělá hra, která vás jistě potěší! Vaším úkolem bude ujíždět v autě a po cestě sbírat barevné lektvary. Každý lektvar vám přinese jiný počet bodů. Dávejte si pozor hlavně na překážky!

Turbo SpiritHra na skóreHra o medaile

18.6.2014
72%
Hra - Turbo Spirit
Video se načítá
Zahrajte si skvělé závody na motorkách a získejte co nejvíce bodů. Hra obsahuje 4 tratě, které si musíte zahrát, abyste mohli uložit výsledek. Každá trať má časovou bránu, kterou musíte ve stanoveném čase projet.

Elsa Great Manicure

12.7.2014
87%
Hra - Elsa Great Manicure
Video se načítá
Připravte Elsu na její velký den a pomozte jí s manikúrou, kterou nutně potřebuje. nejdříve její nehty očistíte a pak vyberete lak a doplňky.

Trollface Quest 3

10.12.2015
84%
Hra - Trollface Quest 3
Video se načítá
Pomozte hlavnímu hrdinovi s řešením různých úkolů. Ovšem pozor nepoužívejte klasické logické myšlení jako u jiných hrách! Úkolem je, abyste zabavili.
Hra - Scoobyho dobrodružství 4
Video se načítá
Pomozte Shaggymu a Scoobymu najít keřík plný nejostřejších chilli papriček na světě. Tito známí žrouti chilli se rozhodli navštívit posvátný mayský chrám, ve kterém se podle legendy má tento keř nacházet. Nebude vůbec jednoduché, chrám je plný nebezpečí a nástrah. Řešte různé úkoly, které vám…

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Kawairun

21.12.2014
90%
Hra - Kawairun
Video se načítá
Zkuste si zahrát Kawairun, tato hra otestuje vaše schopnosti. Na začátku si musíte vytvořit postavu a pak začne pořádné dobrodružství. Vaším úkolem bude proběhnout s tímto panáčkem všemi nástrahami, které na vás čekají! Dokážete se dostat co nejdále to jen půjde?
Hra - Which Song Best Decribes Your Life?
Video se načítá
Zkuste si tento kvíz, který vám na konci ukáže písničku, která vás nejvíce vystihuje. Stačí když odpovíte na několik otázek.
Hra - Kung Fu Panda: Tigress Jump
Video se načítá
Pomozte tygřici z filmu Kung Fu Panda, aby se dostala do cíle za pomoci lampionů, od kterých se musí odrážet. Nedovolte, aby spadla.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.