Oblíbené hry

Hra - Bride Photo Shoot Makeover
Video se načítá
Tato mladá žena se dnes vdává a potřebuje pořádně zkrášlit, než půjde k oltáři! Je to pouze na vás, takže jí udělejte make-up, nový účes, oblečte jí a dejte jí krásné šperky, aby jenom zářila.

Lagoona's Closet

12.4.2015
86%
Hra - Lagoona's Closet
Video se načítá
Lagoona potřebuje pár věcí, aby mohla vyrazit na pláž. Pokud je všechny najdete můžete jí vybrat krásné šaty a doplňky.

Wizard Fairy

25.3.2014
85%
Hra - Wizard Fairy
Video se načítá
Tato kouzelná víla z lesa potřebuje vybrat krásné oblečení, doplňky a účes, aby byla opět krásná. Změníš ji právě ty?

Modern Frozen SistersNÁŠ TIP

6.4.2015
85%
Hra - Modern Frozen Sisters
Video se načítá
Sestry z Ledového království se rozhodly, že vyzkouší moderní trendy. Dokážete jim pomoci vybrat ideální oblečení v němž zapadnou do kolektivu? Je potřeba vybrat i správné líčení, které bude s oblečením ladit.

Party Girl

17.8.2013
85%
Hra - Party Girl
Video se načítá
Party Girl je dívčí hra, při které se nudit rozhodně nebudete. Oblečte i vy modelku do pěkných šatů a udělejte z ní hvězdu párty.

Barbie Bride

23.2.2014
87%
Hra - Barbie Bride
Video se načítá
Barbie se dočkala svého vysněného dne a má pár dní před svatbou. Pomoz jí vybrat pěkné šaty na její svatbu, aby vypadala, co nejlépe. Na výběr máte různorodé kombinace, které můžete využít jako uznáte za vhodné.

Rapunzel Sweet 16 Dress

29.2.2016
86%
Hra - Rapunzel Sweet 16 Dress
Video se načítá
Rapunzel bude oslavit 16 narozeniny a proto se chce na oslavu pěkně připravit, aby se svým hostům líbila. Vyberte jí moderní make-up a krásné šaty, aby byla středem pozornosti.

Dad n' Me

20.8.2012
66%
Hra - Dad n' Me
Video se načítá
Pusťte se se svým hrdinou - malým chlapcem do pouličních bojů proti ostatním dětem i dospělým v brutální bojovce Dad 'n Me. K dispozici máte jen dva typy útoků, které však můžete kombinovat a vytvářet tak skutečně silné komba. Zničte každého a staňte se pravým pouličním rváčem.
Hra - Barbie Princess Hairstyles
Video se načítá
Barbie Princess Hairstyles je další zajímavá hra pro dívky, kde budete pomáhat Barbie nejen s účesem, ale i make-upem, oblečením doplňky. Pomůžeš Barbie, aby vypadala jako skutečná princezna?
Hra - Nail Studio Floral Design
Video se načítá
Zahrajte se na profesionální manikérku a upravte tyto nehty k nepoznání. Po základní úpravě jim můžete vybrat hezké doplňky a různorodé laky.
Hra - Birthday Cakes: Butterfly Cake
Video se načítá
Ukuchtěte si narozeninový dort! V této hře vám bude stačit pouze, když budete postupovat podle receptu a nic nemůžete pokazit!

Chocolate Banana Muffins

13.7.2014
78%
Hra - Chocolate Banana Muffins
Video se načítá
Upeč si skvělé malé dortíčky, takzvané muffiny, s čokoládou a banánem! Hra ti pomůže s tím, kdy máš co a jak udělat. A pak už si je můžeš upéct i reálně.

Cherry Cheesecake

27.3.2014
78%
Hra - Cherry Cheesecake
Video se načítá
Upečte si vlastní třešňový koláč ve skvělé hře Cherry Cheesecake. Hra vás postupně provede celou přípravou, takže každý krok si můžete sami vyzkoušet. Nakonci se můžete těšit na skvělý cheescake.
Hra - Sara's Cooking Class: Chocolate Cake
Video se načítá
Čokoládový dort - komu by nechutnal. Pokud ho neumíš upéct, můžeš se inspirovat v naší hře. Sára ti totiž s pečením dortu pomůže, takže to nakonec bude velmi snadné.
Hra - Sářina lekce vaření  - pečené kuře
Video se načítá
Naučte se další z klsických receptů od učitelky vaření Sáry. Tentokrát to budou pečená kuřecí stehýnka. Jako vždy si budete muset samy vše přichystat a teprve potom se podle pokynů v pravém horním rohu budete moci pustit do samotného vaření. Výsledek ale o to víc potěší, když víte, že jste vše…

Jasmine Real Makeover

14.2.2016
83%
Hra - Jasmine Real Makeover
Video se načítá
Jasmína vypadá příšerně a proto potřebuje vaše šikovné ručičky, abyste ji vylepšili za pomoci nového make-upu a krásných šatů. Tak směle do toho.
Hra - My Little Pony Sci-Twi Dress Up
Video se načítá
Twilight potřebuje vybrat futuristické oblečení na jednu oslavu, které se chce zúčastnit. Pomozte jí s výběrem, aby byla ze všech návštěníků akce nejkrásnější.

Ariel Real Makeover

17.1.2014
92%
Hra - Ariel Real Makeover
Video se načítá
Udělejte Ariel celkový makeover a změňte ji k nepoznání. Potřebuje vyčistit pleť, vybrat make-up a krásnou ploutev, top a doplňky.
Hra - Modern Princess Prom Dress
Video se načítá
Vytvořte si jednu ze známých princezen a navrhněte její make-up a výběr oblečení. Rozhodnete se pro Ariel, Popelku nebo jinou princeznu?

Graduation Party

24.2.2016
72%
Hra - Graduation Party
Video se načítá
Melissa jde na oslavu a proto je nutnost, aby vypadala krásně. Vyberte jí jemný make-up a k tomu hezké šaty, aby se hostům líbila.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.