Poslední hrané hry

Bird Pax

30.5.2011
75%
Hra - Bird Pax
Video se načítá
Chtěli byste si zahrát trochu jinou karetní hru než je klasický Solitaire nebo Poker? Potom vyzkoušejte hru Bird pax. V této hře dostanete sadu karet, se kterou musíte porazit soupeře. Karetní souboje vyhrává ten, kdo má kartu s vyšší hodnotou. Ten potom získává i protihráčovi karty. Výsledek…

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

Vampire Skills

13.11.2013
89%
Hra - Vampire Skills
Video se načítá
Vyzkoušej si, jaké to je být upírem! Budeš létat, mizet a samozřejmě sát krev. Čeká tě skvělá dlouhá adventura, pozor si ale dej na časový limit.

Love Me 2

30.6.2014
75%
Hra - Love Me 2
Video se načítá
Je tu druhé pokračování Love Me! Brouzdejte ulicemi s touto ženou, která chce všechny chlapy. Choďte po ulici a hypnotizujte je. Dávejte pozor, když s ním bude nějaká další žena tak se pustíte do souboje a musíte začít klikat na myš, abyste jí porazili. Zvládnete je všechny ulovit?

Red Bugs Puzzle

23.5.2011
87%
Hra - Red Bugs Puzzle
Video se načítá
Tato logická hra nefunguje na stejném principu jako klasické puzzle hry. Vaším cílem je umožnit mravenečkovi projít naplánovanou cestu a přitom ho směřovat tak, aby posbíral co nejvíce červených malin. Vyhýbejte se ovšem nepřátelským broukům, kteří by mohli maliny sníst nebo zaútočit na mravenečka.

Hopy Go Go

21.4.2013
80%
Hra - Hopy Go Go
Video se načítá
Hopy Go Go je skvěle zpracována skákačka, ve které se s malým dráčkem vydáte na dobrodružnou cestu. Překonejte všechny nástrahy, za pomoci plamene zničte všechny nepřátele a hlavně posbírejte všechny drahokamy, které vám umožní kupovat různé užitečné vylepšení.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Adam a Eva 3

27.6.2015
90%
Hra - Adam a Eva 3
Video se načítá
Vaším cílem v této logické hře bude pomoci Adamovi dostat se ze zajetí Kleopatry a najít cestu k vaší milované Eve. Po cestě si budete muset poradit se spoustou překážek, přičemž pomoci vám mohou předměty, které najdete ve svém okolí.

Papa Louie 2

20.8.2013
80%
Hra - Papa Louie 2
Video se načítá
Ve druhém díle skákačky Papa Louie 2 se jako legendární kuchař vydáte na nebezpečnou cestu, abyste zachránili všechny zákazníky, které unesl váš úhlavní nepřítel. Po cestě se musíte vyhýbat mnohým překážkám a zároveň bojovat s geneticky zmutovanou zeleninou.

Duck Life 4

11.12.2013
72%
Hra - Duck Life 4
Video se načítá
Duck Life 4 je pokračování známé herní série, ve které bude vaším cílem vytrénovat malé káčátko na silného závodníka. Začínat budete téměř od nuly, avšak po pár trénincích a vyhraných závodech získáte dostatek síly a energie, abyste se mohli zúčastnit i samotného šampionátu.

Hollywood Slacking

9.11.2013
82%
Hra - Hollywood Slacking
Video se načítá
Máme tu další flákací hru, tentokrát v prostředí červeného koberce v Hollywoodu. Tentokrát si budete muset dávat pozor na všetečnou ochranku, která vás neustále sleduje. Vy se musíte pokusit splnit úkoly jako je příprava koktejlu, focení celebrit nebo psaní zpráv.

Fairy Tale Slacking

14.9.2013
86%
Hra - Fairy Tale Slacking
Video se načítá
Vydej se do pohádkové říše za princeznou, která se nudí a chce pořád něco dělat, aniž by ji při tom viděla zlá čarodějnice. Čekají na tebe úkoly jako jezení perníkové chaloupky, zpívání s ptáčky, stavění domečku třem prasátkům nebo třeba spouštění dlouhých blonďatých vlasů dolů z věže.

Minion Bartender

28.8.2015
72%
Hra - Minion Bartender
Video se načítá
Pomoz barmanovi s mícháním různých nápojů pro ostatní Mimoně. Každý nápoj má jiné složení proto si ingredience musíte zapamatovat. Dokážete to?

Barman

24.5.2013
76%
Hra - Barman
Video se načítá
Skvělá hra, ve které můžete míchat vlastní koktejly! K dispozici budete mít kromě nepřeberného množství nápojů i citrony nebo led. Výsledný nápoj dáte ochutnat barmanovy a ten Vás ohodnotí.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Frizzle Fraz 3

4.5.2013
76%
Hra - Frizzle Fraz 3
Video se načítá
Pomůžete kuličce ve třetím pokračování této úžasné hry dostat se až do cíle? K tomu budete potřebovat vždy určitý počet klíčů. Navíc můžete po cestě sbírat i mince nebo malé kuličky pro získání většího množství bodů.

Garden TD

21.10.2012
74%
Hra - Garden TD
Video se načítá
Garden TD je skvělá tower defensovka, v níž se vydáte do světa, abyste ochránili všechny zahrady před hmyzem a dalšími škůdci. Využívat k tomu budete zahradní trpaslíky, kteří vám pomohou zbavit se každého protivníka a dokonale tak ochránit každou zahradu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.