Oblíbené hry

Blue Harbour Parking

7.9.2012
68%
Hra - Blue Harbour Parking
Video se načítá
Hra Blue Harbour Parking vás přenese do přístavu, kde jako nováček dostanete opravdu nelehký úkol. Vaší prací bude bezpečně do přístavu zaparkovat všechny příchozí lodě. Při parkování však nesmíte narazit, jinak hra končí a vy budete muset začít úplně odznova.

Pony Run

13.9.2012
87%
Hra - Pony Run
Video se načítá
Vydejte se na závodní dráhu s jedním ze tří krásných barevných poníků. Čekají na Vás překážky a samozřejmě časomíra. Tahem myší dopředu svého koníka popoženete a kliknutím skočíte (dvojjlikem výš).

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Yummy Nuts

29.8.2013
82%
Hra - Yummy Nuts
Video se načítá
Yummy Nuts je skvělá logická hra plná veverek a oříšků. Snažíš se dostat dvě veverky k sobě a přitom posbírat právě oříšky, ne jen tak obyčejné, ale zlaté. K tomu je potřeba přeřezat lana, na kterých veverka visí, ve správném pořadí. V pozdějších kolech lze využít i vzduchové bubliny, které veverku…

Jacksmith

2.11.2012
96%
Hra - Jacksmith
Video se načítá
Staňte se výrobcem zbraní a zásobujte armádu a vojáky přesně tím, co potřebují ve strategické hře Jacksmith. Ve vaší dílně musíte každou zbraň vyrobit s co největší přesností, protože jen tak získáte dostatek peněz na další vylepšení.

WonderPutt

24.8.2013
76%
Hra - WonderPutt
Video se načítá
Stejně jako v každém jiném minigolfu i tady musíš trefit míček do jamky, nejlépe na co nejméně úderů. Jenže to není jen tak! Celá hra se totiž odehrává v budoucnosti ve velmi zajímavém městě. Nech se potěšit netradičním zpracováním i nezvyklým prostředím a vyzkoušej si minigolf trochu jinak!

Gold Miner Vegas

3.7.2013
82%
Hra - Gold Miner Vegas
Video se načítá
Náš slavný a oblíbený zlatokop se opět vrací, ale tentokrát se objevíte v legendárním městě Las Vegas! Hra je pořád stejná, vytěžte do minuty co nejvíce zlata a diamantů. Za utržené peníze si můžete do dalšího kola koupit vylepšení, ale pozor neutraťte vše! Tak kdo z vás bude nejlepší?

Park It Fast

24.11.2012
70%
Hra - Park It Fast
Video se načítá
Zaparkujte desítky aut na vyznačené místo na parkovišti bez toho, aby jste nabourali v parkovací hře Park It Fast. Ve hře musíte být skutečně rychlý, protože se vám při parkování každého auta odpočítává čas, který se částečně doplní, až auto zaparkujete.

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Truck Loader 2

3.9.2013
92%
Hra - Truck Loader 2
Video se načítá
Druhý díl skvělé série logických her jménem Truck Loader je tady. Určitě tě bude bavit stejně jako to první. Tvým úkolem je dostat do nákladního auta krabice, které poté odveze. To ale není tak snadné, protože někdy jsou krabice třeba rozbité, jindy mají zase velmi neobvyklý tvar. Čeká tě mnoho…

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Youda Safari

1.6.2012
79%
Hra - Youda Safari
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastní safari zoo? Hlavním úkolem bude správně a rychle provádět návštěvníky a ukazovat jim krásná exotická zvířata. Když se Vám dobře povede, budete si moct zoologickou zahradu i vylepšovat a rozšiřovat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.