Poslední hrané hry

Flick Basketball

11.2.2023
85%
Hra - Flick Basketball
Video se načítá

Eg Little Strawberry

2.2.2023
85%
Hra - Eg Little Strawberry
Video se načítá

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Cute Baker Wedding Cake

9.11.2013
89%
Hra - Cute Baker Wedding Cake
Video se načítá
Cute Baker Wedding Cake je hra pro skutečné kuchařky. V první řadě si vyberete, jaký tvar by měl dort mít, pak si musíte připravit ingredience a společně je zpracovat. Pak už jen stačí dort upéct a nakonec vybrat dekorace, podle vašeho uvážení. S dekoracemi můžete hýbat a rozmísťovat po dortu. Také…

Farm Of Dreams

9.4.2014
76%
Hra - Farm Of Dreams
Video se načítá
Pořiď si svou vlastní farmu snů! Není to ale lehké takovou farmu vést. Musíš se otáčet, aby se ti povedlo získat dostatek obživy pro zvířátka, stejně tak peníze na kupování dalších. Zahraj si proto mini hru, ze které dostáváš peníze.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Penguin Slice

30.4.2012
90%
Hra - Penguin Slice
Video se načítá
Penguin Slice je logická hra, ve které bude vašim cílem zničit všechny tučňáky za pomoci vhodného rozřezání konstrukce. Tučňáka může zneškodnit každý kus konstrukce, který na něj padne nebo i samotný pád z větší výšky. Dávejte si však pozor na civilisty, kteří musí zůstat nezranění.

Farm Loops Blast

29.3.2015
76%
Hra - Farm Loops Blast
Video se načítá
Vaším úkolem v této postřehové logické hře bude odebrat z hrací plochy všechny ptáčky dříve, než se dostanou na konec své cesty. K dispozici budete mít kanón, ze kterého musíte ptáčky vystřelovat tak, abyste vždy spojili ptáčky stejných barev. Využívat přitom můžete i různé bonusy.
Hra - Monster High Creepateria Howleen Wolf
Video se načítá
Howleen se chystá na letní brigádu, kde bude pracovat jako servírka. Pomozte jí s výběrem letního oblečení a doplňků.

Penguins Cookshop

11.4.2022
87%
Hra - Penguins Cookshop
Zábavná hra, ve které musíte pomoci hlavnímu tučňákovi s přípravou a obsluhováním hostů v jeho vlastní restauraci. Hru ovládáte myší.
Hra - Goodgame Shadow Kings - Dark Ages
Video se načítá
Další skvělá hra od společnosti Goodgame. Můžete znát již Empire nebo Big Farm. Tentokrát se vydáme do fantasy doby, kde proti sobě bojují lidé, elfové, trpaslíci a zlý skřeti a orkové. Vytvořte si vlastní pevnost a dobývejte rozsáhlá území.

Resort Empire

2.5.2013
88%
Hra - Resort Empire
Video se načítá
V této letní hře, si budete moci postavit vlastní hotel a vybavit si ho podle svých představ nebo představ zákazníků. Na začátku máte však jen recepci a pár dolarů v kapse. Začněte třeba tím, že postavíte pár pokojů, nějaké kytky, saunu nebo cukrárnu. Uvidíte, jak se zákazníci jen pohrnou.

Aztec Empire

22.10.2014
75%
Hra - Aztec Empire
Video se načítá
Cílem této hry je zlikvidovat celou věž. Docílíš toho pouze tak, že bude spojovat padající kostky do skupinek po nejméně třech stejných kostkách. Není to nic těžkého, takže burá do práce.

Smiling Glass 2

29.3.2022
85%
Hra - Smiling Glass 2
V této hře musíte naplnit sklenici vodou. Na její naplnění však máte pouze omezené množství vody.

Falling Lovers

1.4.2022
85%
Hra - Falling Lovers

Ariel Real Makeover

17.1.2014
92%
Hra - Ariel Real Makeover
Video se načítá
Udělejte Ariel celkový makeover a změňte ji k nepoznání. Potřebuje vyčistit pleť, vybrat make-up a krásnou ploutev, top a doplňky.

Factory KingdomNÁŠ TIP

30.10.2013
85%
Hra - Factory Kingdom
Video se načítá
Vytvořte si vlastní továrnu na oblečení! Začínáte s pár tisícovkami v kapse a prázdnou tovární halou, co s tím uděláte? No jasně, že postavíte nějaké linky, šicí stroje a balící stroje. Díky tomu se může vaše podnikání začít hýbat. Dále to bude chtít nějaké uklízečky, mechaniky a hlavně výzkumníky,…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.